Μια σέξι κοκκινομάλλα πύραυλος

09.02.2012
Η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο Λίλι Κόουλ (Lily Cole) δεν τα πάει καθόλου άσχημα για τα μόλις 23 της χρόνια. Πιθανώς δίδυμη (δυτικοευρωπαία) αδερφή της άλλης υπερ-μοντέλας Ντέβον Αϊόκι (Devon Aioki), μιας και μοιάζουν φοβερά, η Λίλι έχει σαρώσει την πασαρέλα για λογαριασμό των μεγαλύτερων οίκων μόδας- Versace, Chanel, DKNY και Alexander McQueen- και έγινε κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων ρούχων και καλλυντικών... Θα τη θυμάστε ίσως στην ταινία του Τέρι Γκίλιαμ «Ο φανταστικός κόσμος του δρ. Παρνάσους», δίπλα στον Κρίστοφερ Πλάμερ και τον Χιθ Λέτζερ. Πολύ σύντομα έκανε την είσοδό της και στις γνωστές «λίστες»! Το 2004 ανακηρύχθηκε «μοντέλο της χρονιάς» από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, «77η πλουσιότερη νεαρή Βρετανίδα» από την εφημερίδα Sunday Times το 2008 και «4η πιο σέξι κοκκινομάλλα όλων των εποχών» το 2010 από την εφημερίδα Daily Mirror. Μοναδικό μυστήριο στη ζωή της οι φήμες για το δεσμό της με τον 38χρονο ηθοποιό Τζουντ Λο (Jude Law) -στο πλαίσιο της on-off σχέσης του με την Σιένα Μίλερ (Sienna Miller). Ο Τζουντ Λο εθεάθη πριν από λίγες μέρες στο μοδάτο κλαμπ "The Box" στο Σόχο του Λονδίνου παρέα με τη Λίλι. Το 22χρονο μοντέλο, που σπουδάζει ιστορία της τέχνης στο Κέιμπιτζ, είχε ξαναβρεθεί στο πλευρό του παιχνιδιάρη Τζουντ για μερικές εβδομάδες το 2008 και όπως φαίνεται, μάλλον η παλιά φλόγα ξαναζωντανεύει. Η φωτογράφισή της με εσώρουχα από τον διάσημο φωτογράφο διασημοτήτων Ράνκιν (Rankin) για το εξώφυλλο του περιοδικού ARENA έκανε πάταγο και την κατέστησε την πιο σέξι φυσική κοκκινομάλλα στην πιάτσα. Είναι το κεντρικό πρόσωπο του αβάν γκαρντ βίντεο με τίτλο «Molecular Light» που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Το βίντεο σε σκηνοθεσία Μάρκους Τόμλινσον (Marcus Tomlinson) λανσάρει το νέο Mini Cooper «Rocketman».

Λανσάρει το νέο νέο Mini Cooper «Rocketman» και μας κάνει ... πύραυλο! Η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο Λίλι Κόουλ (Lily Cole) δεν τα πάει καθόλου άσχημα για τα μόλις 22 της χρόνια.

Πιθανώς δίδυμη (δυτικοευρωπαία) αδερφή της άλλης υπερ-μοντέλας Ντέβον Αϊόκι (Devon Aioki), μια και μοιάζουν φοβερά, η Λίλι έχει σαρώσει την πασαρέλα για λογαριασμό των μεγαλύτερων οίκων μόδας- Versace, Chanel, DKNY και Alexander McQueen- και έγινε κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων ρούχων και καλλυντικών...

Θα τη θυμάστε ίσως στην ταινία του Τέρι Γκίλιαμ «Ο φανταστικός κόσμος του δρ. Παρνάσους», δίπλα στον Κρίστοφερ Πλάμερ και τον Χιθ Λέτζερ. Πολύ σύντομα έκανε την είσοδό της και στις γνωστές «λίστες»! Το 2004 ανακηρύχθηκε «μοντέλο της χρονιάς» από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, «77η πλουσιότερη νεαρή Βρετανίδα» από την εφημερίδα Sunday Times το 2008 και «4η πιο σέξι κοκκινομάλλα όλων των εποχών» το 2010 από την εφημερίδα Daily Mirror.

Μοναδικό μυστήριο στη ζωή της οι φήμες για το δεσμό της με τον 38χρονο ηθοποιό Τζουντ Λο (Jude Law) -στο πλαίσιο της on-off σχέσης του με την Σιένα Μίλερ (Sienna Miller). Ο Τζουντ Λο εθεάθη πριν από λίγες μέρες στο μοδάτο κλαμπ "The Box" στο Σόχο του Λονδίνου παρέα με τη Λίλι. Το 22χρονο μοντέλο, που σπουδάζει ιστορία της τέχνης στο Κέιμπιτζ, είχε ξαναβρεθεί στο πλευρό του παιχνιδιάρη Τζουντ για μερικές εβδομάδες το 2008 και όπως φαίνεται, μάλλον η παλιά φλόγα ξαναζωντανεύει.

Η φωτογράφισή της με εσώρουχα από τον διάσημο φωτογράφο διασημοτήτων Ράνκιν (Rankin) για το εξώφυλλο του περιοδικού ARENA έκανε πάταγο και την κατέστησε την πιο σέξι φυσική κοκκινομάλλα στην πιάτσα.

Το τελευταίο της πόνημα… είναι το αβάν γκαρντ βίντεο με τίτλο «Molecular Light» που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Το βίντεο σε σκηνοθεσία Μάρκους Τόμλινσον (Marcus Tomlinson) λανσάρει το νέο Mini Cooper «Rocketman».