Τι να κάνεις για να ξεθολώσει...

09.02.2011
Σε άλλη περίπτωση την προσοχή θα έκλεβε απόλυτα η εικονιζόμενη Ρόσιο Γκανσέδο (Rocio Gancedo) του αργεντίνικου Big Brother, που φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Maxim της Αργεντινής - πιο γυμνή από ποτέ και μάλιστα τρισδιάστατη. Το θέμα μας εδώ, όμως, δεν είναι τα προσόντα της Ρόσιο αλλά το πώς θα τα δούμε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια... φτιάχνοντας τα δικά μας απαραίτητα γυαλάκια 3D. Κόψε κόλλησε και φτιάξε τα δικά σου γυαλιά, τα οποία σίγουρα θα σου ξαναχρειαστούν, αφού φαίνεται ότι τα ανδρικά περιοδικά το έχουν ρίξει στο τρισδιάστατο… θέαμα! ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... Για την ιστορία, το Playboy πρωτοστάτησε στα ανδρικά περιοδικά κυκλοφορώντας 3D τεύχος τον Ιούνιο του 2010 με εξώφυλλο την "Playmate of the year", Hope Dworaczyk. Η έκδοση συνοδευόταν από ποπ-ροκ τρισδιάστατα γυαλιά, τα οποία δεν θα χρειαστείτε αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του βίντεο.

Σε άλλη περίπτωση την προσοχή θα έκλεβε απόλυτα η εικονιζόμενη Ρόσιο Γκανσέδο (Rocio Gancedo) του αργεντίνικου Big Brother, που φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Maxim της Αργεντινής -για το μήνα Ιούνιο- πιο γυμνή από ποτέ και μάλιστα τρισδιάστατη.

Το θέμα μας εδώ, όμως, δεν είναι τα προσόντα της Ρόσιο αλλά το πώς θα τα δούμε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια... φτιάχνοντας τα δικά μας απαραίτητα γυαλάκια 3D. Κόψε κόλλησε και φτιάξε τα δικά σου γυαλιά, τα οποία σίγουρα θα σου ξαναχρειαστούν, αφού φαίνεται ότι τα ανδρικά περιοδικά το έχουν ρίξει στο τρισδιάστατο… θέαμα!

Για την ιστορία, το Playboy πρωτοστάτησε στα ανδρικά περιοδικά κυκλοφορώντας 3D τεύχος τον Ιούνιο του 2010 με εξώφυλλο την "Playmate of the year", Hope Dworaczyk. Η έκδοση συνοδευόταν από ποπ-ροκ τρισδιάστατα γυαλιά, τα οποία δεν θα χρειαστείτε αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του βίντεο.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!