Και η νιόπαντρη δούκισσα στη λίστα με τις ωραιότερες

06.05.2011
Η Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington-Whiteley) η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη στην τρίτη συνέχεια των Trabsformers στα παπούτσια της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Η 24χρονη Βρετανίδα, η οποία είναι γνωστή μέσα από τα συμβόλαιά της ως μοντέλο για εταιρείες εσωρούχων όπως η Victoria's Secret, κατάφερε να κλέψει τη θέση που πέρυσι κατείχε η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), στη λίστα με τις 100 καλλονές του κόσμου, του περιοδικού FHM. «Αυτή είναι μια πραγματικά συναρπαστική χρονιά για μένα» δήλωσε η Ρόζι, η οποία κατέκτησε την κορυφή χωρίς καν να κάνει πριγκιπικούς γάμους κι άλλα συναφή όπως η Κέιτ Μίντλετον (Catherine Middleton). Η νιόπαντρη δούκισσα Κάθριν και προσφάτως άκρως δημοφιλής σύζυγος του Γουίλιαμ κατάφερε να εισχωρήσει στη 39η θέση του καταλόγου με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Και είναι η μόνη γαλαζοαίματη που φιγουράρει σε αυτόν. Δυστυχώς η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της Κάθριν, αν και εξυμνήθηκε σωματικώς από τους άντρες του facebook και του twitter δεν αναφέρεται στον κατάλογο... Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε η τραγουδίστρια Ριάνα. Πέρυσι, η Κέιτι και η Ριάνα δεν βρίσκονταν καν στη δεκάδα του «FHM».

Η Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington-Whiteley) η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη στην τρίτη συνέχεια των Trabsformers στα παπούτσια της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.

Η 24χρονη Βρετανίδα, η οποία είναι γνωστή μέσα από τα συμβόλαιά της ως μοντέλο για εταιρείες εσωρούχων όπως η Victoria's Secret, κατάφερε να κλέψει τη θέση που πέρυσι κατείχε η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), στη λίστα με τις 100 καλλονές του κόσμου, του περιοδικού FHM.

«Αυτή είναι μια πραγματικά συναρπαστική χρονιά για μένα» δήλωσε η Ρόζι, η οποία κατέκτησε την κορυφή χωρίς καν να κάνει πριγκιπικούς γάμους κι άλλα συναφή όπως η Κέιτ Μίντλετον (Catherine Middleton).

Η νιόπαντρη δούκισσα Κάθριν και προσφάτως άκρως δημοφιλής σύζυγος του Γουίλιαμ κατάφερε να εισχωρήσει στη 39η θέση του καταλόγου με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Και είναι η μόνη γαλαζοαίματη που φιγουράρει σε αυτόν.

Δυστυχώς η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της Κάθριν, αν και εξυμνήθηκε σωματικώς από τους άντρες του facebook και του twitter δεν αναφέρεται στον κατάλογο...

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε η τραγουδίστρια Ριάνα. Πέρυσι, η Κέιτι και η Ριάνα δεν βρίσκονταν καν στη δεκάδα του «FHM».

X.T.