Γυμνή η Κανάλις, σκάει η αντίζηλος!

06.05.2011
Η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), υπέρτατη αγαπημένη του Τζόρτζ Κλούνεϊ (George Clooney ) που γίνεται σήμερα 50 Μαΐων γόης, γδύθηκε για τη νέα καμπάνια της PETA (φωτο αριστερά), της διάσημης παγκόσμιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων. Η Peta έχει γδύσει και έχει γδύσει γνωστούς ηθοποιούς και σελέμπριτι για τους σκοπούς της και φυσικά η επιλογή της να ξεγυμνώσει την 32χρονη Κανάλις - και να κυκλοφορήσει τις φωτογραφίες της χωρίς την παραμικρή ψηφιακή επεξεργασία - δεν μας εξέπληξε καθόλου. Αυτή που πιθανότατα θα κεντάει με βελόνες μια κούκλα-Κανάλις-βουντού είναι η μεγάλη της αντίζηλος στη γειτονική Ιταλία, η Μπελέν με τ' όνομα! Αν και γενήθηκε στην Αργεντινή, η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani έχει τρομερό γκελ στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό, και είναι γνωστή ως «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο». Και οι δύο έχουν διατελέσει τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα, έχουν φωτογραφηθεί γυμνές, έχουν διάσημους αγαπημένους και μεγάλη μανία με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φίλες δεν τις λες, παρά ταύτα συναντήθηκαν και αντάλλαξαν εγκάρδιες αγκαλιές και φιλιά στη σκηνή του Φεστιβάλ Σαν Ρέμο 2011. X.T.

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), υπέρτατη αγαπημένη του Τζόρτζ Κλούνεϊ (George Clooney ) που γίνεται σήμερα 50 Μαΐων γόης, γδύθηκε για τη νέα καμπάνια της PETA (φωτο αριστερά), της διάσημης παγκόσμιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων.

Η Peta έχει γδύσει και έχει γδύσει γνωστούς ηθοποιούς και σελέμπριτι για τους σκοπούς της και φυσικά η επιλογή της να ξεγυμνώσει την 32χρονη Κανάλις - και να κυκλοφορήσει τις φωτογραφίες της χωρίς την παραμικρή ψηφιακή επεξεργασία - δεν μας εξέπληξε καθόλου.

Αυτή που πιθανότατα θα κεντάει με βελόνες μια κούκλα-Κανάλις-βουντού είναι η μεγάλη της αντίζηλος στη γειτονική Ιταλία, η Μπελέν με τ' όνομα! Αν και γενήθηκε στην Αργεντινή, η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani έχει τρομερό γκελ στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό, και είναι γνωστή ως «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο».

Και οι δύο έχουν διατελέσει τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα, έχουν φωτογραφηθεί γυμνές, έχουν διάσημους αγαπημένους και μεγάλη μανία με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φίλες δεν τις λες, παρά ταύτα συναντήθηκαν και αντάλλαξαν εγκάρδιες αγκαλιές και φιλιά στη σκηνή του Φεστιβάλ Σαν Ρέμο 2011.

X.T.