Η Μαρίσα με Harley και οι άντρες καίνε φλάντζα

28.04.2011
Η Μαρίσα Μίλερ είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με τη μηχανή της! Όταν δεν διαφημίζει εσώρουχα το κορυφαίο μοντέλο της Victoria’s Secret κάνει τρελές βόλτες με μια καλογυαλισμένη ολόμαυρη Harley Davidson. Ο Μάιος 2011 είναι αφιερωμένος στις γυναίκες οδηγούς Harley και η Μαρίσα δεν είναι απλώς το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας HD, αλλά και φανατική μηχανόβια από παιδί. Εκτός από επιδέξια σέρφερ και δεινή εθελόντρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, η Μαρίσα φοράει τα δερμάτινά της και σπινιάρει διαφημίζοντας τις μηχανές HD και την άγρια οδήγηση. Στο βίντεο απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες οδηγούς, που αποτελούν το 23% των οδηγών Harley.

Η Μαρίσα Μίλερ είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με τη μηχανή της! Όταν δεν διαφημίζει εσώρουχα το κορυφαίο μοντέλο της Victoria’s Secret κάνει τρελές βόλτες με μια καλογυαλισμένη ολόμαυρη Harley Davidson.

Ο Μάιος 2011 είναι αφιερωμένος στις γυναίκες οδηγούς Harley και η Μαρίσα δεν είναι απλώς το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας HD, αλλά και φανατική μηχανόβια από παιδί.

Εκτός από επιδέξια σέρφερ και δεινή εθελόντρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, η Μαρίσα φοράει τα δερμάτινά της και σπινιάρει διαφημίζοντας τις μηχανές HD και την άγρια οδήγηση.

Στο βίντεο απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες οδηγούς, που αποτελούν το 23% των οδηγών Harley.

X.T.