Η Jessica White είναι... sexy black!

09.02.2011
Τη βλέπεις να ποζάρει στις σελίδες του Sports Illustrated Swimsuit και ξεχνάς μονομιάς το όνομα 'Ναόμι Κάμπελ'! Η Jessica λέγεται White (δηλ. λευκή) και είναι το πιο διάσημο μαύρο μοντέλο στην ιστορία του εν λόγω περιοδικού. Στην εικονιζόμενη ημίγυμνη φωτογράφιση -δια χειρός Stephan Wurth- μεταμορφώνεται σε πανέμορφο εξωτικό λουλούδι που ξαπλώνει νωχελικά στην ολόλευκη αραβική έρημο. Η καλλονή από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης βγήκε στο «κουρμπέτι» της μόδας στα τρυφερά 14, ποζάροντας για φίρμες όπως οι: CoverGirl, Chloé και Gap. Το πρώτο μεγάλο συμβόλαιό της ήρθε το 2007, με τη φίρμα καλλυντικών Maybelline. Στο βιογραφικό της έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές, όπως ο Oscar de la Renta, ο Marc Jacobs και ο Tommy Hilfiger, αλλά και πολλά αποκλειστικά συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Την ωραιοτάτη Τζένιφερ θυμόμαστε να λικνίζεται με χάρη στις πασαρέλες της Victoria’s Secret, αλλά και να κρύβεται από τους παπαράτσι στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού Σον Πεν. Οι δυό τους έζησαν έναν θυελλώδη δεσμό, που μάλλον έκανε κακό στον χαρακτήρα της Τζένι, αφού σε μια από τις πρώτες εξόδους της μετά το χωρισμό τους συνελήφθη στη Νέα Υόρκη να... ξεμαλλιάσει αλά Ναόμι μια άγνωστη νεαρή γυναίκα! Στις σχέσεις της συγκαταλέγονται ο παίκτης του ράγκμπι Terrell Owens και ο R&B τραγουδιστής J. Holiday, ενώ μεγάλη θαυμάστριά της δηλώνει η κα America's Next Top Model, Τάιρα Μπανκς.

Τη βλέπεις να ποζάρει στις σελίδες του Sports Illustrated Swimsuit και ξεχνάς μονομιάς το όνομα 'Ναόμι Κάμπελ'! Η Jessica λέγεται White (δηλ. λευκή), αλλά εδώ και χρόνια είναι το πιο διάσημο μαύρο μοντέλο στην ιστορία του εν λόγω περιοδικού.

Στην τελευταία της ημίγυμνη φωτογράφιση -δια χειρός Stephan Wurth- μεταμορφώνεται σε πανέμορφο εξωτικό λουλούδι που ξαπλώνει νωχελικά στην ολόλευκη αραβική έρημο.

Η 26χρονη καλλονή από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης βγήκε στο «κουρμπέτι» της μόδας στα τρυφερά 14, ποζάροντας για φίρμες όπως οι: CoverGirl, Chloé και Gap. Το πρώτο μεγάλο συμβόλαιό της ήρθε το 2007, με τη φίρμα καλλυντικών Maybelline. Στο βιογραφικό της έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές, όπως ο Oscar de la Renta, ο Marc Jacobs και ο Tommy Hilfiger, αλλά και πολλά αποκλειστικά συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών.

Την ωραιοτάτη Τζένιφερ θυμόμαστε να λικνίζεται με χάρη στις πασαρέλες της Victoria’s Secret, αλλά και να κρύβεται από τους παπαράτσι στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού Σον Πεν. Οι δυό τους έζησαν έναν θυελλώδη δεσμό, που μάλλον έκανε κακό στον χαρακτήρα της Τζένι, αφού σε μια από τις πρώτες εξόδους της μετά το χωρισμό τους συνελήφθη στη Νέα Υόρκη να... ξεμαλλιάσει αλά Ναόμι μια άγνωστη νεαρή γυναίκα!

Στις σχέσεις της συγκαταλέγονται ο παίκτης του ράγκμπι Terrell Owens και ο R&B τραγουδιστής J. Holiday, ενώ μεγάλη θαυμάστριά της δηλώνει η κα America's Next Top Model, Τάιρα Μπανκς.