Ζαρτιέρες και... χαμηλή αυτοεκτίμηση!

08.03.2010
Μπορεί να απέκτησε έναν στρατό θαυμαστές όταν έπαιξε το κορίτσι του Μποντ, Strawberry Fields, στο «Quantum Of Solace» του 2007, αλλά η Αγγλίδα ηθοποιός Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) επιμένει να δηλώνει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της και τόσο hot!

Μπορεί να απέκτησε έναν στρατό θαυμαστές όταν έπαιξε το Κορίτσι του Μποντ, Strawberry Fields, στο «Quantum Of Solace» του 2007, αλλά η Αγγλίδα ηθοποιός Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) επιμένει να δηλώνει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της και τόσο hot! Εν αντιθέσει, με το έτερο Κορίτσι του Μποντ στην ίδια ταινία, την Όλγκα Κουριλένκο (Olga Kurylenko), την οποία θεωρεί πραγματική "θεά"!

Οι θαυμαστές της Τζέμα σίγουρα διαφωνούν, και αυτές οι φωτογραφίες από το επόμενο τεύχος του GQ - στο οποίο φιγουράρει σε ποπ σκηνικό με ζαρτιέρες και γόβες στιλέτο - σίγουρα δεν εικονίζουν ένα απλό «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Στη συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό GQ, η Τζέμα δήλωσε: «Σε σύγκριση με άλλες όμορφες ηθοποιούς, νομίζω είμαι μέτρια. Όταν πήρα το ρόλο στην ταινία του Μποντ υπήρξαν πολλά σχόλια ότι δεν ήμουν αρκετά "καυτή" για το ρόλο. Και πρέπει να πω ότι συμφωνώ. E, δεν είμαι τόσο φοβερή!»

Σε σύγκριση με την Όλγκα Κουριλένκο (Olga Kurylenko), το άλλο κορίτσι του Μποντ στο φιλμ Quantum Of Solace, επιμένει ότι χάνει πανηγυρικά στα σημεία αναφορικά με την εμφάνιση, κερδίζει όμως στην ευελιξία των ρόλων.

«Υπάρχουν και πολύ όμορφες ηθοποιοί, όπως η Όγκα, που τα βρίσκουν όμως σκούρα. Είναι κάπως ενοχλητικό για εκείνη να είναι τόσο όμορφη και να θεωρούν ότι έχει ψηλά τη μύτη όταν πηγαίνει σε κάστινγκ. Ενώ εγώ μπορώ εύκολα να αλλάξω για έναν ρόλο.»

Η Μις Άρτερτον παίζει την ημίθεη Ηώ στο πολυαναμενόμενο ριμέικ της ταινίας «Clash of the Titans» και την Ταμίνα στο «Prince of Persia: The Sands of Time», ενώ εμφανίζεται και στο βρετανικό low-budget φιλμ «The Disappearance Of Alice Creed», όπου ερμηνεύει τον απαιτητικό ρόλο ενός θύματος απαγωγής.

Χ.Τ.