Δίδυμες σεξοβόμβες κάνουν θραύση!

09.02.2012
Οι καυτές δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina και Karissa Shannon) που έβαλαν φωτιά τον Ιανουάριο που μας πέρασε στο βρετανικό Celebrity Big Brother με τις βουτιές τους στην πισίνα και τα …τζακούζι τους, δεν πρόλαβαν να βγουν από το reality και αμέσως φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του περιοδικού Nuts! Οι σέξι ομοζυγωτικές αδελφούλες γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο σπίτι του και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια!


Οι καυτές δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina και Karissa Shannon) που έβαλαν φωτιά τον Ιανουάριο που μας πέρασε στο βρετανικό Celebrity Big Brother με τις βουτιές τους στην πισίνα και τα …τζακούζι τους, δεν πρόλαβαν να βγουν από το reality και αμέσως φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του περιοδικού Nuts!

Οι σέξι ομοζυγωτικές αδελφούλες γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο σπίτι του και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια!