Η Εύα Λάσκαρη σε παλιά γυμνή φωτογράφηση

09.02.2012
Θα γίνει μανούλα και μόλις το μάθαμε ανατρέξαμε σε παλιά γυμνή της φωτογράφηση-συνέντευξη στο περιοδικό MAX (2009). Η ηθοποιός και μοντέλο, Εύα Λάσκαρη, αυτή η χυμώδης κοπελάρα δύο μέτρα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες .... Ιδού και ένα απόσπασμα της πάλαι ποτέ συνέντευξης στο MAX: Σε φτιάχνει αυτός που είναι δίπλα σου να είναι κάποιος, να έχει εξουσία; Δεν καίγομαι κιόλας για κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι τεμπέλης και να έχει τη δουλειά του. Δεν θα με χάλαγε βέβαια να είναι κάποιος, να έχει ένα καλό όνομα. Δεν σηκώνεσαι από πριν να ετοιμάσεις πρωινό στον καλό σου; Σε καμία περίπτωση. Είμαι πολύ σπασίκλα. Θέλω το πρωινό μου έτοιμο, να μου έχει φτιάξει κάποιος καφέ και να μη μου μιλάει. Να μη σου μιλάει; Άρα να φανταστώ και για σεξ το πρωί ούτε συζήτηση; Α, όχι το σεξ μου αρέσει πάρα πολύ το πρωί, απλά αυτός που είναι δίπλα μου πρέπει να με ξέρει πολύ καλά για να το έχει κιόλας. Σε μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να ξυπνήσω ήρεμα. Αν ξυπνήσω χωρίς άγχος, θα είναι όλη μου η μέρα τέλεια. Έτσι και με ξυπνήσει κάποιος για να του φτιάξω καφέ, θα τον πετάξω από το κρεβάτι. Πώς είναι η Εύα στο κρεβάτι; Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Μπορεί να είναι και καλή εμπειρία, μπορεί να είναι και κακή. Εμπειρία πάντως είναι σίγουρα. Τι θα παρατηρούσε κάποιος αν σε έβλεπε να κάνεις έρωτα; Είμαι πολύ τρυφερή. Είμαι ζουζουνιάρα, ναζιάρα. Μου αρέσει ο άντρας να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν είμαι hardcore, θέλω ο άλλος να μου κάνει χάδια, να μου κάνει ένα ωραίο μασάζ στην πλάτη και τα πέλματα πριν μου κάνει έρωτα.

Θα γίνει μανούλα και μόλις το μάθαμε ανατρέξαμε σε παλιά γυμνή της φωτογράφηση-συνέντευξη στο περιοδικό MAX (2009). Η ηθοποιός και μοντέλο, Εύα Λάσκαρη, αυτή η χυμώδης κοπελάρα δύο μέτρα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες ....

Ιδού και ένα απόσπασμα της πάλαι ποτέ συνέντευξης στο MAX:

Σε φτιάχνει αυτός που είναι δίπλα σου να είναι κάποιος, να έχει εξουσία;

Δεν καίγομαι κιόλας για κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι τεμπέλης και να έχει τη δουλειά του. Δεν θα με χάλαγε βέβαια να είναι κάποιος, να έχει ένα καλό όνομα.

Δεν σηκώνεσαι από πριν να ετοιμάσεις πρωινό στον καλό σου;

Σε καμία περίπτωση. Είμαι πολύ σπασίκλα. Θέλω το πρωινό μου έτοιμο, να μου έχει φτιάξει κάποιος καφέ και να μη μου μιλάει.

Να μη σου μιλάει; Άρα να φανταστώ και για σεξ το πρωί ούτε συζήτηση;

Α, όχι το σεξ μου αρέσει πάρα πολύ το πρωί, απλά αυτός που είναι δίπλα μου πρέπει να με ξέρει πολύ καλά για να το έχει κιόλας. Σε μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να ξυπνήσω ήρεμα. Αν ξυπνήσω χωρίς άγχος, θα είναι όλη μου η μέρα τέλεια. Έτσι και με ξυπνήσει κάποιος για να του φτιάξω καφέ, θα τον πετάξω από το κρεβάτι.

Πώς είναι η Εύα στο κρεβάτι;

Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Μπορεί να είναι και καλή εμπειρία, μπορεί να είναι και κακή. Εμπειρία πάντως είναι σίγουρα.

Τι θα παρατηρούσε κάποιος αν σε έβλεπε να κάνεις έρωτα;

Είμαι πολύ τρυφερή. Είμαι ζουζουνιάρα, ναζιάρα. Μου αρέσει ο άντρας να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν είμαι hardcore, θέλω ο άλλος να μου κάνει χάδια, να μου κάνει ένα ωραίο μασάζ στην πλάτη και τα πέλματα πριν μου κάνει έρωτα.