Η Κέιτ Μος γυμνή στο Ημερολόγιο της Pirelli

25.08.2011
Μπορεί να είναι παντρεμένη γυναίκα, αλλά αυτό δεν σταματάει την Κέιτ Μος (Kate Moss) να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να φωτογραφίζεται γυμνή! Η 37χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε γυμνή για το διάσημο Ημερολόγιο Pirelli σε μια φωτογράφηση που έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες πριν τον καλοκαιρινό της τσιγγάνικο γάμο με τον ρόκερ Τζέιμι Χινς (Jamie Hince). *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μπορεί να είναι παντρεμένη γυναίκα, αλλά αυτό δεν σταματάει την Κέιτ Μος (Kate Moss) να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να φωτογραφίζεται γυμνή! Η 37χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε γυμνή για το διάσημο Ημερολόγιο Pirelli σε μια φωτογράφηση που έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες πριν τον καλοκαιρινό της τσιγγάνικο γάμο με τον ρόκερ Τζέιμι Χινς (Jamie Hince).

Η Κέιτ «πέταξε» για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο νησί της Κορσικής, Μούρτολι (Murtoli), όπου και την περίμενε με ανοικτές αγκάλες ο πρώην αγαπημένος της και κολλητός της φίλος, διάσημος φωτογράφος, Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti). Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κέιτ Μος εμφανίζεται στις σελίδες του Ημερολογίου Pirelli.

Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν στο ιταλικό Vanity Fair σαν μια σκανδαλιστική προεπισκόπηση του τι θα επακολουθήσει στις σελίδες του Ημερολογίου της Pirelli, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Η Κέιτ μαζί με 11 κουκλάρες σάρωσαν τις εξοχές και τις παραλίες του μεσογειακού Μούρτολι, ποζάροντας επί μια εβδομάδα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, βραχώδεις τοποθεσίες, αλλά και μέσα στο νερό... Ανάμεσά τους και η Ουκρανή βετεράνος μοντέλο και ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) και η Ολλανδή μοντέλα Σάσκια ντε Μπράου (Saskia de Brauw), η μόνη που πόζαρε απολύτως γυμνή.

Σε αντίθεση με την περσινή κεντρική ιδέα που πρόβαλε την ομορφιά μέσα από τις θεότητες της αρχαίας Ελλάδας και Ρώμης, με φωτογράφο τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld), η ιδέα του 2012 αναδεικνύει τη φυσική γήινη γυναικεία ομορφιά.

Το Ημερολόγιο της Pirelli είναι πλέον θεσμός και μετράει περισσότερα από 40 χρόνια έκδοσης. Η περιορισμένης κυκλοφορίας ειδική VIP έκδοσή του έχει πραγματικά 'very important' παραλήπτες, όπως ο Πρίγκιπας Άντριου (Prince Andrew).

Χ.Τ.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!