Αυτή τη Μόνικα πρέπει να τη δεις!

26.08.2011
Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) γιορτάζει τον Σεπτέμβριο τα 47α γενέθλιά της και φωτογραφίζεται για το γαλλικό περιοδικό Paris Match. Η Ιταλίδα ηθοποιός, μοντέλο και μανούλα έχει διανύσει μακρύ δρόμο από τα 13 της, όταν πρωτοφωτογραφήθηκε από έναν ερασιτέχνη γείτονά της. Με την κυκλοφορία της ταινίας «Manuale d’ Amore 3», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert DeNiro), η Μόνικα έκανε μια φωτογράφηση χωρίς make-up και χωρίς ρούχα για το περιοδικό Elle. Δήλωσε μάλιστα ότι αν και τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσει τα 47α γενέθλιά της δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της. «Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας.» Από τον γάμο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις οποίες λατρεύει και τις παίρνει πάντα μαζί της στα γυρίσματα και στα επαγγελματικά της ταξίδια. Στη συνέντευξή της στο Paris Match μιλάει με τρομερή τρυφερότητα για την Ντέβα και τη Λεονί, ενώ παραδέχεται ότι η σχέση με τον σύζυγό της λειτουργεί χωρίς συνταγή και στρατηγικές. Αποφασίζουν και επιλέγουν ο ένας τον άλλο μέρα με τη μέρα. Η Μόνικα Μπελούτσι πρόσφατα κυκλοφόρησε το λεύκωμα «Monica Bellucci by Monica Bellucci» με 150 από τις πιο ερωτικές φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) γιορτάζει τον Σεπτέμβριο τα 47α γενέθλιά της και φωτογραφίζεται για το γαλλικό περιοδικό Paris Match. Η Ιταλίδα ηθοποιός, μοντέλο και μανούλα έχει διανύσει μακρύ δρόμο από τα 13 της, όταν πρωτοφωτογραφήθηκε από έναν ερασιτέχνη γείτονά της.

Με την κυκλοφορία της ταινίας «Manuale d’ Amore 3», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert DeNiro), η Μόνικα έκανε μια φωτογράφηση χωρίς make-up και χωρίς ρούχα για το περιοδικό Elle. Δήλωσε μάλιστα ότι αν και τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσει τα 47α γενέθλιά της δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της. «Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας.»

Από τον γάμο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις οποίες λατρεύει και τις παίρνει πάντα μαζί της στα γυρίσματα και στα επαγγελματικά της ταξίδια.

Στη συνέντευξή της στο Paris Match μιλάει με τρομερή τρυφερότητα για την Ντέβα και τη Λεονί, ενώ παραδέχεται ότι η σχέση με τον σύζυγό της λειτουργεί χωρίς συνταγή και στρατηγικές. Αποφασίζουν και επιλέγουν ο ένας τον άλλο μέρα με τη μέρα.

Η Μόνικα Μπελούτσι πρόσφατα κυκλοφόρησε το λεύκωμα «Monica Bellucci by Monica Bellucci» με 150 από τις πιο ερωτικές φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!