Sex, drugs και rocknroll μωρά...

23.08.2011
Η Liv Tyler (Λιβ Τάιλερ) του Steven των Aerosmith δεν τον πήρε όλο το στραβό το δρόμο του πατέρα της, έγινε ηθοποιός και ζει σ' έναν όσο μπορεί πιο νηφάλιο κόσμο. Η κόρη του Elvis, η Lisa Marie (Λίσα Μαρί) εντάξει δεν τα κατάφερε να τα βρει και πολύ με την πραγματικότητα και πέρασε πάνω από το κεφάλι της τα στέφανα με τύπους όπως ο Michael Jackson (Μάικλ Τζάκσον) δίπλα της χωρίς να βάλει επεξηγηματικούς υπότιτλους για τις (καμένες) πράξεις της. Ακολούθησε σιωπή. Η Georgia May (Τζόρτζια Μέι)και η Elizabeth (Ελίζαμπεθ) του Mick Jagger (Μικ Τζάγκερ) ακολούθησαν το μονοπάτι με το όνομα catwalk και έχουν φανατικούς followers του φωτογραφικούς φακούς ενώ η Zoe Kravitz (Ζόε Κράβιτζ) άρπαξε τα μικρόφωνα του Lenny (Λένι) και πήρε σβάρνα τα γκαράζ για πρόβες. Αυτές είναι μερικές από τις διάσημες κόρες μπαμπάδων με όνομα βαρύ σαν ιστορία, αλλά ο λόγος που μαζευτήκαμε εδώ είναι γιατί smells like... Frances Bean (Φράνσις Μπιν), το παιδί του Kurt Cobain (Κερτ Κομπέιν) και της Courtney Love (Κάρτνεϊ Λαβ). Η Bean έγινε 19, φωτογραφήθηκε από τον Hedi Slimane για το ροκάδικο ημερολόγιο του, έχει tattoo με τσιτάτα τύπου Η τέχνη είναι η λύση στο χάος και κυρίως σε κοιτάει με τα μάτια του Kurt. Κι αυτό είναι ακόμα πιο τρομαχτικό από το να φωνάζεις μαμά την Courtney. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ! Κ.Π

Η Liv Tyler (Λιβ Τάιλερ) του Steven των Aerosmith δεν τον πήρε όλο το στραβό το δρόμο του πατέρα της , έγινε ηθοποιός και ζει σ' έναν όσο μπορεί πιο νηφάλιο κόσμο. Η κόρη του Elvis, η Lisa Marie (Λίσα Μαρί) εντάξει δεν τα κατάφερε να τα βρει και πολύ με την πραγματικότητα και πέρασε πάνω από το κεφάλι της τα στέφανα με τύπους όπως ο Michael Jackson (Μάικλ Τζάκσον) δίπλα της χωρίς να βάλει επεξηγηματικούς υπότιτλους για τισ (καμένες) πράξεις της. Ακολούθησε σιωπή. Η Georgia May (Τζόρτζια Μέι)και η Elizabeth (Ελίζαμπεθ) του Mick Jagger (Μικ Τζάγκερ) ακολούθησαν το μονοπάτι με το όνομα catwalk και έχουν φανατικούς followers του φωτογραφικούς φακούς ενώ η Zoe Kravitz (Ζόε Κράβιτζ) άρπαξε τα μικρόφωνα του Lenny (Λένι) και πήρε σβάρνα τα γκαράζ για πρόβες.

Αυτές είναι μερικές από τις διάσημες κόρες μπαμπάδων με όνομα βαρύ σαν ιστορία αλλά ο λόγος που μαζευτήκαμε εδώ είναι γιατί smells like.. Frances Bean (Φράνσις Μπιν),το παιδί του Kurt Cobain (Κερτ Κομπέιν) και της Courtney Love (Καρτνεϊ Λαβ). Η Bean έγινε 19, φωτογραφήθηκε από τον Hedi Slimane για το ροκάδικο ημερολόγιο του, έχει tattoo με τσιτάτα τύπου Η τέχνη είναι η λύση στο χάος και κυρίως σε κοιτάει με τα μάτια του Kurt. Κι αυτό είναι ακόμα πιο τρομαχτικό από το να φωνάζεις μαμά την Courtney.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Κ.Π