Βάζει κάτω παλαιστές στο ρινγκ ...

23.08.2011
Η Αριάνι Σελέστ (Arianny Celeste-Penelope Lopez) κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα... είναι ένα από τα κορίτσια που περιφέρουν με μαγιό τις οκτάγωνες ταμπέλες της βαθμολογίας στα παιχνίδια του Ultimate Fighting Championship (UFC). Το επάγγελμά της - σεβαστό και ελαφρώς ενδεδυμένο - ονομάζεται "UFC Octagon Girl" και της έχει επανειλημμένως δώσει βραβεία και διακρίσεις που αφορούν στον άψογο βηματισμό της (τι άλλο φυσικά)! Η 25χρονη Αριάνι γεννήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και είναι 3/4 Μεξικανή και 1/4 Φιλιππινέζα (!). Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Maxim, FHM, Sports Illustrated, Fighter's Only και φυσικά για το Playboy. Το Sports Illustrated την έχει φωτογραφήσει ως «Lady of The Day», έχει ψηφιστεί «Ring Girl of the Year» από το Fighter's Only Magazine και «The Hottest UFC Octagon Girl» από το Maxim τον Μάιο του 2010. Οι παλαιστές την έχουν στα όπα-όπα - γιατί είναι άπιαστη στο Ζιου Ζίτσου - και εκείνη ανεβάζει διαρκώς ημίγυμνες φωτογραφίες της στο twitter για να συντηρήσει το μύθο του πιο σέξι «Οκτάγωνου Κοριτσιού»! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η Αριάνι Σελέστ (Arianny Celeste-Penelope Lopez) κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα... είναι ένα από τα κορίτσια που περιφέρουν με μαγιό τις οκτάγωνες ταμπέλες της βαθμολογίας στα παιχνίδια του Ultimate Fighting Championship (UFC).

Το επάγγελμά της - σεβαστό και ελαφρώς ενδεδυμένο - ονομάζεται "UFC Octagon Girl" και της έχει επανειλημμένως δώσει βραβεία και διακρίσεις που αφορούν στον άψογο βηματισμό της (τι άλλο φυσικά)!

Η 25χρονη Αριάνι γεννήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και είναι 3/4 Μεξικανή και 1/4 Φιλιππινέζα (!). Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Maxim, FHM, Sports Illustrated, Fighter's Only και φυσικά για το Playboy. Το Sports Illustrated την έχει φωτογραφήσει ως «Lady of The Day», έχει ψηφιστεί «Ring Girl of the Year» από το Fighter's Only Magazine και «The Hottest UFC Octagon Girl» από το Maxim τον Μάιο του 2010.

Οι παλαιστές την έχουν στα όπα-όπα - γιατί είναι άπιαστη στο Ζιου Ζίτσου - και εκείνη ανεβάζει διαρκώς ημίγυμνες φωτογραφίες της στο twitter για να συντηρήσει το μύθο του πιο σέξι «Οκτάγωνου Κοριτσιού»!

[το βίντεο από πρόσφατη φωτογράφησή της για το περιοδικό FHM Αυστραλίας]

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!