Θωπεύει τη φανέλα του Ρονάλντο!

19.08.2011
Πρόκειται για τη Θεά του Μουντιάλ, τη μία και μοναδική, τη Νο1 Φίλαθλο στον Κόσμο με τόσο μεγάλο νούμερο στηθόδεσμου... ! Η Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), που τοποθετεί αδιάντροπα το κινητό στο ζουμερό ντεκολτέ της για να χειροκροτήσει την αγαπημένη της ομάδα την Παραγουάη, φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το περιοδικό Interviu, θωπεύοντας τη φανέλα του Ρονάλντο. Θυμίζουμε ότι το 26χρονο μοντέλο είχε ανακηρυχθεί μασκότ του Μουντιάλ όταν δήλωσε ότι θα τρέξει γυμνή στις ρούγες σε περίπτωση που η Παραγουάη σηκώσει το κύπελλο. Η Παραγουάη μπορεί να μην κέρδισε, οι καυτές εμφανίσεις της Λαρίσα συνεχίστηκαν, συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, αφού ο φακός τη λατρεύει - ειδικά μετά και από την τρισδιάστατη φωτογράφησή της για το περιοδικό Playboy της Βραζιλίας. Η 98–60–94 Λαρίσα είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στην Παραγουάη - μην πούμε και στη Λατινική Αμερική - και συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου «Bailando por un Sueño», την αργεντίνικη εκδοχή του Dancing with the Stars. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Πρόκειται για τη Θεά του Μουντιάλ, τη μία και μοναδική, τη Νο1 Φίλαθλο στον Κόσμο με τόσο μεγάλο νούμερο στηθόδεσμου... ! Η Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), που τοποθετεί αδιάντροπα το κινητό στο ζουμερό ντεκολτέ της για να χειροκροτήσει την αγαπημένη της ομάδα την Παραγουάη, φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το περιοδικό Interviu, θωπεύοντας τη φανέλα του Ρονάλντο.

Θυμίζουμε ότι το 26χρονο μοντέλο είχε ανακηρυχθεί μασκότ του Μουντιάλ όταν δήλωσε ότι θα τρέξει γυμνή στις ρούγες σε περίπτωση που η Παραγουάη σηκώσει το κύπελλο. Η Παραγουάη μπορεί να μην κέρδισε, οι καυτές εμφανίσεις της Λαρίσα συνεχίστηκαν, συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, αφού ο φακός τη λατρεύει - ειδικά μετά και από την τρισδιάστατη φωτογράφησή της για το περιοδικό Playboy της Βραζιλίας.

Η 98–60–94 Λαρίσα είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στην Παραγουάη - μην πούμε και στη Λατινική Αμερική - και συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου «Bailando por un Sueño», την αργεντίνικη εκδοχή του Dancing with the Stars.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!