Στο χακί Νίνο και Νίκος Οικονομόπουλος

18.04.2008
Μεγάλη στεναχώρια περιμένει σε λίγο καιρό τις fun teenagers δύο δημοφιλών νεαρών τραγουδιστών που ξεπήδησαν από τα talent shows. Ο λόγος για τον Νίνο κατά κόσμον Στέφανο Ξυπολιτά και το νικητή του δεύτερου «Dream Show» Νίκο Οικονομόπουλο

Μεγάλη στεναχώρια περιμένει σε λίγο καιρό τις fun teenagers δύο δημοφιλών νεαρών τραγουδιστών που ξεπήδησαν από τα talent shows. Ο λόγος για τον Νίνο κατά κόσμον Στέφανο Ξυπολιτά και το νικητή του δεύτερου «Dream Show» Νίκο Οικονομόπουλο, που μόλις ολοκληρώσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στα καλοκαιρινά νυχτερινά σχήματα, θα κληθούν να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα!

Οι εμφανίσεις του Νίνο μαζί με τον Ανδρέα Στάμο και τη Χρύσπα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, που ξεκίνησαν με επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι οι τελευταίες για το νεαρό τραγουδιστή, καθώς εξάντλησε όλα τα περιθώρια των αναβολών και στο τέλος του φθινοπώρου θα παρουσιαστεί στο στρατό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο δημοφιλής ποπ αοιδός αρνήθηκε τρεις δελεαστικότατες προτάσεις νυχτερινών κέντρων που δέχθηκε, προκειμένου να τον απολαύσει το κοινό του τον επόμενο χειμώνα. Ο ίδιος, πάντως, αντιμετωπίζει χαλαρά το όλο θέμα, αφού μετά από μια δύσκολη περίοδο που σημαδεύτηκε από το συμβάν στη Θεσσαλονίκη τώρα βρίσκεται στα καλύτερά του. Μάλιστα, πολύ συχνά διασκεδάζει με την αδερφή του Μαρία και κοινούς τους φίλους σε γνωστό prive club της οδού Πειραιώς.

Στο χακί και μάλιστα με αλλαγή κόμμωσης θα ντυθεί λίαν συντόμως και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, ο Νίκος προετοιμάζεται για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη σε νυχτερινό κέντρο του Καλαμακίου, ενώ ολοκληρώνοντας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα κληθεί να εκπληρώσει και τις στρατιωτικές του. Καλή θητεία, παιδιά!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ