Έξι νονοί για την κόρη του

22.04.2008
Ούτε έναν ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά... έξι νονούς θα έχει η μονάκριβη κορούλα του γνωστού τραγουδιστή. Η πανέμορφη μικρούλα, που δεν είναι ακόμη δύο μηνών, έχει ξετρελάνει όχι μόνο τους γονείς της

Ούτε έναν ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά... έξι νονούς θα έχει η μονάκριβη κορούλα του γνωστού τραγουδιστή. Η πανέμορφη μικρούλα, που δεν είναι ακόμη δύο μηνών, έχει ξετρελάνει όχι μόνο τους γονείς της, αλλά και όλους τους συγγενείς και φίλους.

Πριν έρθει στον κόσμο οι προτάσεις για κουμπαριά έπεφταν βροχή. Όμως, το ζευγάρι ήθελε πρώτα να γεννηθεί το μωρό τους κι έπειτα να αποφασίσει ποιος θα το βαφτίσει. Έτσι, μόλις γεννήθηκε η μικρούλα, όλοι περίμεναν με αγωνία την απάντηση των γονιών της. Φαίνεται, όμως, πως η απόφαση ήταν δύσκολη, αφού το ζευγάρι δεν κατάφερε να επιλέξει ένα μόνο νονό, προκειμένου να μη στεναχωρήσουν κανέναν. Έτσι, είπαν το «ναι» στη συνάδελφο του Πάνου Ειρήνη Μερκούρη, στο θείο του τραγουδιστή Νίκο Κιάμο, στις δύο φίλες της συντρόφου του, που από τα σχολικά χρόνια είχαν ορκιστεί κουμπαριά ως επισφράγιση της φιλίας τους, και, τέλος, σε δύο φίλους του Πάνου. Ούτε λίγο ούτε πολύ έξι θα είναι οι νονοί της μικρής, η οποία αναμένεται να κάνει τη μεγάλη βουτιά στην κολυμπήθρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Τότε όρισαν οι γονείς της την ημερομηνία που θα της δώσουν το όνομά της, το οποίο λέγεται ότι θα είναι συνδυασμός των ονομάτων και των δύο γιαγιάδων της. Ο τόπος της βάφτισης δεν έχει οριστεί ακόμα, γιατί ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του αναζητούν να οργανώσουν κάτι ξεχωριστό για το αγγελούδι τους, ώστε να μείνει σε όλους αξέχαστο, καθώς σκοπεύουν να καλέσουν όλους τους δικούς τους ανθρώπους. Ρ.Σ.