Φίλες καρδιακές νυν και πρώην!

22.04.2008
Οι καλύτερες φίλες έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, νυν αγαπημένη του τροβαδούρου του έρωτα Γιάννη Πάριου, και η πρώτη σύζυγός του Ντίνα.

Από τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

<Οι καλύτερες φίλες έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, νυν αγαπημένη του τροβαδούρου του έρωτα Γιάννη Πάριου, και η πρώτη σύζυγός του Ντίνα.P>Πώς γίνεται ο βάρδος του έρωτα και διατηρεί όχι μόνο ο ίδιος άψογες σχέσεις με τις πρώην του, αλλά τα καταφέρνει να έχουν κι εκείνες μεταξύ τους μόνο τα καλύτερα να πουν είναι απορίας άξιον. Ή μάλλον είναι δείγμα ήθους και συγκρότησης ενός μοναδικού πάτερ φαμίλια. Πώς γνωρίστηκε όμως η Αλεξάνδρα με την Ντίνα; Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στο σπίτι του Πάριου στη Γλυφάδα. Μετά τις απαιτούμενες συστάσεις η συζήτηση τις έφερε να ταιριάζoυν αρκετά στις απόψεις τους, με αποτέλεσμα να ορίσουν αμέσως την επόμενη συνάντησή τους.

Ο Γιάννης είναι κάθετος στις αρχές του και θέλει πάνω απ όλα τα τέσσερα παιδιά του και οι δύο πρώην σύζυγοί του να ζουν σε μια οικογένεια-πρότυπο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε όλο του το σπίτι βρίσκονται οι φωτογραφίες με όμορφες στιγμές του παρελθόντος τους, τόσο με τη Σοφία Αλιμπέρτη όσο και με την Ντίνα. Αυτή είναι η ζωή του και χαίρεται και καμαρώνει γι αυτήν. Οι προηγούμενες σύζυγοί του είναι δικοί του άνθρωποι, τους οποίους εμπιστεύεται και με τους οποίους συζητάει κάθε θέμα που τον απασχολεί. Επιθυμία του είναι να έχουν όλες τις καλύτερες σχέσεις, αφού κοινός παρονομαστής τους είναι τα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί τους.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Ντίνας με την Αλεξάνδρα, καθώς αναπτύχθηκε ανάμεσά τους γρήγορα μια οικειότητα, η οποία δεν άργησε να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή φιλία. Οι δυο τους έχουν γίνει «κολλητές» και κυκλοφορούν μαζί ακόμα και για shopping, ενώ στη συνέχεια απολαμβάνoυν ήσυχα τον καφέ τους. Φαίνεται πως η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου εγκρίνει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μια σχέση ιδιαίτερη και πολύ ισχυρή, αφού, όπως φαίνεται, είναι αρκετά σοβαρή.

Έτσι, όταν τελικά ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν και να μένουν μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, στην Πάρο, φύγουν από την Αθήνα, όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, η ηθοποιός θα χάσει μια καλή φίλη. Ωστόσο, θα μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο και θα βρίσκονται, όταν η Ντίνα θα τους επισκέπτεται στην Πάρο. Πώς όμως έπεισε ο Γιάννης την Αλεξάνδρα να αφήσει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στο κυκλαδονήσι;

Ο Γιάννης μετέδωσε τη μεγάλη αγάπη του για το νησί και στην αγαπημένη του, η οποία ενθουσιάστηκε με την ιδέα και τη σκέφτεται θετικά. Και μόνο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πλέον εκείνες που τους φρενάρουν προς το παρόν.

Στο άμεσο μέλλον όμως θα ρυθμίσουν έτσι το χρόνο τους, που στην Αθήνα θα κάνουν απλώς «επισκέψεις» και μόλις ολοκληρώνουν τις δουλειές τους, θα επιστρέφουν ολοταχώς στο αγαπημένο νησί και των δύο.