Σοκ στην κοσμική Αθήνα!

23.04.2008
Κανένας δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο ή για μια νέα φόρμα προσέγγισης στη διοργάνωση ξέφρενων ερωτικών πάρτι με ομαδικό σεξ. Είναι γεγονός, όμως, ότι το πρώτο ερωτικό net πάρτι θα γίνει σε λίγο καιρό, και μάλιστα στην Αθήνα!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ


Κανένας δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο ή για μια νέα φόρμα προσέγγισης στη διοργάνωση ξέφρενων ερωτικών πάρτι με ομαδικό σεξ. Είναι γεγονός, όμως, ότι το πρώτο ερωτικό net πάρτι θα γίνει σε λίγο καιρό, και μάλιστα στην Αθήνα!

Στο λατρεμένο μας Facebook, που αποτελεί το νέο «κυβερνοχώρο» γνωριμιών και ανεπανάληπτων εμπειριών, με πρωταγωνιστές όλα τα ονόματα των σούπερ σταρ, είδαμε και αυτό το εξωφρενικό, παράδοξο ή ανατρεπτικό! Όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει! Συναντήσαμε, λοιπόν, ανακοίνωση-πρόσκληση για το πρώτο πανελλαδικό κάλεσμα σε ερωτικό όργιο, προγραμματισμένο σε δύο ημερομηνίες μάλλον συμβολικές. Η πρώτη πρόσκληση είναι για μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα και η δεύτερη 40 ημέρες περίπου μετά από αυτό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα πάρτι οργανώνονται Κυριακή.

Το κείμενο της πρόσκλησης είναι απλό, αλλά άκρως κατατοπιστικό. Σας τη μεταφέρουμε ακριβώς όπως δημοσιεύεται στο Facebook:

«Η πρώτη ερωτική συνεύρεση γυναικών και αντρών στο net! Προσκαλώ όσους θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα σε ένα ομαδικό πάρτι που θα λάβει μέρος στο σπίτι μου! Απαραίτητα τα προφυλακτικά! Γυναίκες και άντρες, μη διστάσετε. Τολμήστε τον έρωτα με αυτούς που σας αρέσουν μέσω net Εκδηλωθείτε Ο έρωτας είναι υγεία! Λοιπόν, απαραίτητα να μου στείλετε μήνυμα για να ξέρουμε ποιοι θα είμαστε σε αυτό το event. Όλοι μεταξύ μας θα ξέρουμε ποιοι θα λάβουν μέρος Έναρξη 20-4-08 και ώρα 9 το βράδυ σπίτι μου! Στείλτε ποιοι θέλετε να έρθετε να σας πω διεύθυνση κ.λπ.».

Η διεύθυνση της σελίδας που δημοσιεύει λεπτομέρειες για το πάρτι με ούζα ανήκει πλέον στις εξαιρετικά διαδεδομένες και δημοφιλείς. Εάν μάλιστα την επισκεφτείτε και δείτε τις επιβεβαιώσεις των συμμετεχόντων, θα πάθετε σοκ. Όλος ο αφρός της κοσμικής Αθήνας, αλλά και οι μεγαλύτεροι σταρ δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες και μάλιστα κάποιοι ζητάνε και κράτηση κρεβατιού!

Για τις εξελίξεις σίγουρα θα σας ενημερώσουμε, διότι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, τα πάρτι θα έχουν και συνέχεια. Σημαντική παρατήρηση αποτελεί το γεγονός ότι τα όργια θα διαθέτουν αδιαπέραστη δικλείδα ασφαλείας για τους περίεργους. Κι αυτό θα γίνει υποχρεώνοντας τον καθένα που θα συμμετέχει να γδύνεται αμέσως μετά την είσοδό του στο χώρο της ερωτικής συνεύρεσης. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όσοι από τους παριστάμενους επιθυμούν θα μπορούν να εμφανιστούν με μάσκες. Ενώ κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του οργίου δεν θα υπάρχει καμία απαγόρευση όσον αφορά την ερωτική «έκφραση».