Β. Μπάρμπα: "Με τη Φαίδρα είμαστε οι δυο μας"

18.04.2008
Στόχος επικρίσεων και σχολίων έχει γίνει η Βάνα Μπάρμπα έπειτα από την κοινή φωτογράφηση με την κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα για γνωστό περιοδικό lifestyle. Η ηθοποιός πόζαρε αυθόρμητα με την κόρη της, το μοναδικό τόσο δικό της πρόσωπο, όπως παραδέχεται η ίδια.

Αό τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Στόχος επικρίσεων και σχολίων έχει γίνει η Βάνα Μπάρμπα έπειτα από την κοινή φωτογράφηση με την κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα για γνωστό περιοδικό lifestyle. Η ηθοποιός πόζαρε αυθόρμητα με την κόρη της, το μοναδικό τόσο δικό της πρόσωπο, όπως παραδέχεται η ίδια.

Ωστόσο, τα σχόλια μετά τη δημοσίευση της φωτογράφησης είναι αρνητικά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν ανοιχτά ότι χρησιμοποίησε την κόρη της, ενώ παράλληλα το concept της φωτογράφησης θεωρείται αρκετά τολμηρό για να συμμετέχει ένα παιδί. Πράγματι, μαμά και κόρη ποζάρουν τρισευτυχισμένες χωρίς να φοράνε στο επάνω μέρος του κορμιού τους ρούχα, αφήνοντας το στήθος τους σε κοινή θέα. Οι κακές γλώσσες λοιπόν δεν άργησαν να ξεκινήσουν τις επικρίσεις και να ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός «πούλησε» κατά κάποιον τρόπο το παιδί της για να έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού τον τελευταίο καιρό απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με τη δημοφιλή ηθοποιό και της ζητήσαμε να δώσει τη δική της απάντηση σε αυτά τα επικριτικά σχόλια.

Κυρία Μπάρμπα, η φωτογράφηση που κάνατε πρόσφατα με την κόρη σας Φαίδρα-Θεοδώρα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως...

«Ε, τι να κάνουμε τώρα...».
Κάποια σχόλια αναφέρουν ότι εκμεταλλευτήκατε τη Φαίδρα σε αυτή τη φωτογράφηση...

«Η Φαίδρα είναι η μόνη χαρά που έχω στη ζωή μου και το μόνο πρόσωπο που μου δίνει τόση ευτυχία. Οπότε έχω ανάγκη να το μοιραστώ. Δεν έχω τίποτα άλλο. Δηλαδή, αν υπήρχε κάποιος σύντροφος, κάποιος φίλος, κάποιος άλλος σημαντικός άνθρωπος, τότε αυτό θα είχε κάποια σημασία... Από τη στιγμή που με τη Φαίδρα είμαστε οι δυο μας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, έχω την ανάγκη να τη μοιραστώ με τον κόσμο».

Σχολιάστηκε κυρίως το γεγονός ότι η Φαίδρα πόζαρε χωρίς να φοράει μπλουζάκι.

«Δεν έχουν πιθανότατα τι να πούνε... Τα θεωρώ λόγια χωρίς ουσία. Δεν ήταν τίποτα προκλητικό. Την αγάπη και την αγκαλιά έδειξε. Ό,τι θέλουν θα πούνε. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Η αγκαλιά η μητρική είναι τα πάντα. Εμείς αυτό το μήνυμα θέλαμε να περάσουμε μέσα από τη φωτογράφηση, ότι η αγάπη της μάνας και της κόρης είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αυτή ήταν η σκέψη μας, γι αυτό και την κάναμε έτσι τη φωτογράφηση. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, ούτε στολίδια πλουμιστά ούτε τίποτα. Η μητρική αγάπη είναι τα πάντα. Αυτή ήταν η δική μας πρόθεση. Τώρα, από εκεί και πέρα, ο καθένας ας το δει όπως θέλει».