Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί!

21.04.2008
Χαμός έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που πρωτοστατεί στην ψυχαγωγία. Δύο από τις πλέον προβεβλημένες παρουσιάστριές του πιάστηκαν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί. Οι φωνές αλλά και οι... εκφράσεις που ακούστηκαν

Χαμός έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που πρωτοστατεί στην ψυχαγωγία. Δύο από τις πλέον προβεβλημένες παρουσιάστριές του πιάστηκαν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί. Οι φωνές αλλά και οι... εκφράσεις που ακούστηκαν σε όλο τον όροφο άφησαν στην κυριολεξία άλαλους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Από τo ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, που παρουσιάζουν εφάμιλλης θεματολογίας προγράμματα, υπέβοσκε μια μεγάλη κόντρα.

Η πρώτη, «παλιά» στο σταθμό και με την εξόφθαλμη υποστήριξη μεγαλοστελέχους, ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την έλευση της δεύτερης, που και τσαχπίνα είναι, όπως λένε οι τηλεκριτικοί, και την υποστήριξη στελέχους από το ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού έχει. Οι δυο τους μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν κοσμικό ρεπορτάζ ήταν πάντα μέσα στις αγκαλιές και στα φιλιά, όταν όμως τα φώτα έσβηναν, στην κυριολεξία έβγαιναν τα μαχαίρια. Κυρίως βέβαια από την πλευρά της πρώτης, καθώς η δεύτερη δεν είχε καλά καλά εξοικειωθεί με το χώρο της τηλεόρασης.

Η «νέα» ωστόσο γρήγορα κατάλαβε πώς παίζεται το παιχνίδι Κάνοντας μάλιστα τον τελευταίο καιρό υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν δίσταζε να «θάβει» στους διαδρόμους του καναλιού την «παλιά», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αντίπαλός της θα τα πληροφορηθεί άμεσα.

Πώς πιάστηκαν όμως στα χέρια; Σε μια συνάντηση που είχαν στα γραφεία του καναλιού η νεοεισερχόμενη παραπονέθηκε στην «παλιά» ότι, ενώ παίζει θέματα από άλλες εκπομπές, δεν παίζει από τη δική της και όταν το κάνει, φροντίζει ώστε να μην αναφέρεται ποτέ το όνομά της. Η ειρωνική απάντηση της δεύτερης «και ποια είσαι εσύ;» έφερε τα πράγματα στα άκρα. Βωμολοχίες και ουρλιαχτά έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που η μικρή υπονόησε σχέση της άλλης παρουσιάστριας με στέλεχος του σταθμού. Στο σημείο εκείνο πιάστηκαν στα χέρια... Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το συμβάν έληξε εκείνη τη στιγμή και τα πνεύματα φαινομενικά ηρέμησαν. Βέβαια, τα στοιχήματα πλέον για την παραμονή στο κανάλι της «νέας» που έβγαλε γλώσσα στην «παλιά» έχουν χτυπήσει κόκκινο!