Λαχτάρισε με τον Μάνο!

23.04.2008
Στιγμές αγωνίας περνάει τις τελευταίες μέρες η Αγγελική Δαλιάνη, αφού ο καλός της Μάνος Παπαγιάννης είχε ατύχημα με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία είναι τα πλευρά που έσπασε, ανατρέποντας τόσο το δικό του πρόγραμμα και της Αγγελικής, όσο και της δημοφιλούς σειράς «Μαρία η άσχημη».

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αναστατώθηκε η Αγγελική Δαλιάνη, που πέρασε μεγάλο σοκ όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος της είχε χτυπήσει σε τροχαίο. Αλλά και ολόκληρο το συνεργείο της σειράς «Μαρία η άσχημη» μαζί με τους πρωταγωνιστές του ανησύχησαν όταν τους ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι αναβάλλεται το γύρισμα. Αιτία η απουσία του Μάνου Παπαγιάννη λόγω ατυχήματος. Ο ηθοποιός έπεσε με τη μηχανή του στο δρόμο με κατεύθυνση προς τα στούντιο της παραγωγής και ευτυχώς δεν έχασε τις αισθήσεις του, αφού αμέσως έσπευσε στο σημείο εκείνο ασθενοφόρο.

Η πρώτη που το έμαθε ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, όταν την πήρε ο Μάνος να της πει πως νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Αρχικά κόντευε να τρελαθεί από την αγωνία, όμως ο αγαπημένος της, που τη γνωρίζει καλά, φρόντισε να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει πως δεν διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο. Δίχως να χάσει χρόνο, ζήτησε άδεια από την παραγωγή να φύγει και έσπευσε κοντά του για να του συμπαρασταθεί. Ευτυχώς, ο ηθοποιός αναρρώνει χωρίς προβλήματα και σύντομα θα επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα, που προς το παρόν έχουν μείνει λίγο πίσω.

Τη σοβαρότητα της κατάστασής του κατανόησαν και ο Αλέξανδρος Ρήγας με το σκηνοθέτη της σειράς κ. Κωνσταντόπουλο και φρόντισαν να αναβληθούν τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει για αργότερα, όταν θα αισθάνεται καλά και θα έχει αναρρώσει πλήρως. Δηλαδή τα γυρίσματα της περασμένης εβδομάδας, αλλά και εκείνο της εβδομάδας που διανύουμε (18 Απριλίου) θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ηθοποιός, παρά τους έντονους πόνους που αισθανόταν, δεν έχασε το χιούμορ του και κατά τη μεταφορά του στο σπίτι αστειευόταν στην αγαπημένη του προσπαθώντας να την κάνει να χαλαρώσει. Συγκεκριμένα, της είπε ότι αισθάνθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού το ατύχημά του αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να περάσουν επιτέλους! περισσότερες ώρες μαζί. Στιγμές που από πέρυσι που ξεκίνησε το σίριαλ δεν έχουν την πολυτέλεια να ζουν, αφού ο χρόνος και των δύο είναι περιορισμένος.