Υπέκυψε στη σιλικόνη και η Νικόλ Κίντμαν

21.05.2010
Η αγάπη της 42χρονης Αυστραλέζας ηθοποιού για το νυστέρι είναι ?αν μη τι άλλο- εμφανής τα τελευταία χρόνια. Τώρα μάλιστα φαίνεται ότι "κατέβηκε" λίγο πιο κάτω από το πρόσωπο και σταμάτησε στο... μπούστο της.


Η αγάπη της 42χρονης Αυστραλέζας ηθοποιού για το νυστέρι είναι -αν μη τι άλλο- εμφανής τα τελευταία χρόνια. Τώρα μάλιστα φαίνεται ότι "κατέβηκε" λίγο πιο κάτω από το πρόσωπο και σταμάτησε στο... μπούστο της.

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Χονγκ Κόνγκ, η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Κidman) εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με προκλητικό ντεκολτέ, το οποίο όμως είχε φροντίσει να... γεμίσει καταλλήλως!

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία μόνο για τις καμπύλες της δεν είναι γνωστή, έδειχνε να απολαμβάνει το νέο, ενισχυμένο στήθος της και καμάρωνε χαρίζοντας απλόχερα πόζες στους φωτογράφους. Η εκδήλωση ήταν μια κίνηση του συνδέσμου "A Night With The Stars", στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την Ανάπτυξη του Ταμείου για τις Γυναίκες των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Fund for Women).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κίντμαν δήλωσε ότι αυτό τον καιρό έχει "χαμηλώσει λίγο" τους επαγγελματικούς της ρυθμούς με στόχο να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά της. Ο σύζυγός της, τραγουδιστής Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και η 2χρονη κόρη τους Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να κρατήσουν τον γάμο τους ζωντανό, έχουν αποφασίσει με τον Ούρμπαν να μην μένουν χωριστά για περισσότερες από τρεις μέρες τη φορά. Να προσπαθήσουν τουλάχιστον.

Έτσι, εκείνη προγραμματίζει τους κινηματογραφικούς της ρόλους με γνώμονα το πρόγραμμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης καριέρας του συζύγου της -είναι από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές κάντρι της Αμερικής- και εκείνος τη συνοδεύει πάντα στα υπερατλαντικά της ταξίδια .

"Έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου που έχω χαλαρώσει αρκετά, οπότε όλα έρχονται φυσιολογικά. Προτεραιότητά μου είναι να κρατήσω την οικογένειά μου ενωμένη και όχι να λείπω από κοντά τους", τόνισε η Κίντμαν.

Η Νικόλ παντρεύτηκε τον Κιθ στο Σίδνεϊ τον Ιούνιο του 2006. Όμως, μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, οι νιόπαντροι μπήκαν σε μεγάλες φουρτούνες όταν εκείνος μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ. Τότε, η Κίντμαν είχε παραδεχτεί ότι η κρίση αυτή και μάλιστα τόσο νωρίς στον γάμο της ήταν "εξαιρετικά οδυνηρή", αλλά ορκίστηκε να μείνει στο πλευρό του άντρα της.

Αφού ολοκληρώθηκε η θεραπεία του στην διάσημη κλινική "Μπέτι Φορντ" ο Κιθ Ούρμπαν συνέχισε τις συναντήσεις του με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς και τον Ιούλιο του 2008, υποδέχτηκε μαζί με τη σύζυγό του την κορούλα τους.

Σήμερα, το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στα σπίτια του στο Σίδνεϊ, το Λος Άντζελες, και τη Νάσβιλ του Τενεσί, όπου η Κίντμαν προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην εξασφάλιση πόρων μετά την καταστροφή της πόλης από τις πρόσφατες πλημμύρες .

Η Νικόλ, υπήρξε παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) για δέκα χρόνια και έχουν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά, την 18χρονη σήμερα Ιζαμπέλα Τζέιν (Isabella Jane) και τον 15χρονο Κόνορ Άντονι (Connor Anthony). Παντρεύτηκαν την παραμονή Χριστουγέννων του 1990 και χώρισαν το 2001, λόγω αγεφύρωτων διαφορών, όπως υποστήριξαν και οι δύο.

Ο 48χρονος Κρουζ είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό και κατά 16 χρόνια μικρότερή του, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes). Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2006, ακριβώς επτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Σούρι (Suri), η οποία είναι το πρώτο βιολογικό του διάσημου πρωταγωνιστή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα