Ο Μαραντόνα χτύπησε κάμεραμαν με το αυτοκίνητο και μετά τον έβρισε

21.05.2010
Δεν φτάνει που δεν τον είδε τον άνθρωπο και τον πάτησε με το αυτοκίνητο ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, τον έβρισε κιόλας!


Δεν φτάνει που δεν τον είδε τον άνθρωπο και τον πάτησε με το αυτοκίνητο ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, τον έβρισε κιόλας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα (Diego Maradona) έφτανε στον χώρο όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη τύπου για το φετινό Μουντιάλ οδηγώντας το Mini του. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους που πίεζαν για μια δήλωσή του. Μέσα στον πανικό, φαίνεται ότι δεν είδε έναν από τους ανθρώπους που είχαν πλησιάσει πάρα πολύ και τον πάτησε. Ήταν ένας κάμεραμαν, ο οποίος χτυπήθηκε στο πόδι και έπεσε κάτω.

Και τότε έγινε το αδιανόητο... "Τι ηλίθιος που είσαι!", του φώναξε ο Μαραντόνα από το αυτοκίνητο. "Τι πας και βάζεις το πόδι σου εκεί; Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί να χτυπήσεις, άνθρωπέ μου;", του την είπε κανονικά και έφυγε. Τι να πει κανείς; Ντιέγκο είναι αυτός!

Αμέσως μετά το περιστατικό ο κάμεραμαν δέχτηκε τη φροντίδα νοσηλευτών που έφτασαν στο σημείο. Ο 49χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου προχώρησε κανονικά στον δρόμο του για τη συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσε στα ΜΜΕ τα ονόματα των 23 παικτών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της ομάδας του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα