"Όταν ο ωραίος ερωτεύθηκε την ωραία"!

08.04.2008
Κάποιοι άνθρωποι έχουν όλη την τύχη με το μέρος τους Δεν καταφέρνουν να έχουν επιτυχίες μόνο στα επαγγελματικά τους, αλλά τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στα προσωπικά τους.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Κάποιοι άνθρωποι έχουν όλη την τύχη με το μέρος τους Δεν καταφέρνουν να έχουν επιτυχίες μόνο στα επαγγελματικά τους, αλλά τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στα προσωπικά τους. Τα λαμπερά ζευγάρια στο χώρο της σόουμπιζ ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας και ελκύουν το βλέμμα μας όπου τους συναντήσουμε. Το ΛΟΙΠΟΝ σας παρουσιάζει τα δυναμικά ντουέτα του έρωτα που αποτελούνται από «θεές» της ομορφιάς και πανέμορφα αγόρια!

Ολγα Φαρμάκη - Αλέξανδρος Αγγλούπας
Όλα για τον έρωτα

Εκείνη είναι μοντέλο και μάλιστα από τις πιο hot παρουσίες της πασαρέλας και της τηλεόρασης, εκείνος επιχειρηματίας και ένα από τα «καλύτερα παιδιά», όπως συμπεραίνουν όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά. Το κορίτσι του Θέμου στην πραγματικότητα είναι το κορίτσι του Αλέξανδρου. Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Κοινό τους σημείο ότι ασχολούνται με τη μόδα: η Όλγα ως μοντέλο και ο Αλέξανδρος ως επιχειρηματίας, αφού η οικογενειακή επιχείρηση ρούχων είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ανάμεσα στις κομψές Ελληνίδες. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Όλγα προτιμούν να ντύνονται βέβαια πιο casual, αλλά πάντα με επώνυμα ρούχα. Τα βράδια που δεν μένουν σπίτι προτιμούν να διασκεδάζουν στα μπουζούκια με φιλικές παρέες, ενώ τα καλοκαίρια και ειδικά τα Σαββατοκύριακα κάνουν μικρές αποδράσεις με το σκάφος του Αλέξανδρου σε διάφορους παράδεισους των ελληνικών θαλασσών.

Αλεξία Αντσακλή - Νίκος Β. Βαρδινογιάννης
Σύντομα θα φάμε κουφέτα

Η σχέση τους επισημοποιήθηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν σε κοσμική εκδήλωση όλοι είδαν τον Νίκο Β. Βαρδινογιάννη να κάνει την είσοδό του στο χώρο έχοντας δίπλα του την Αλεξία Αντσακλή, κόρη του πολύ γνωστού γυναικολόγου των Αθηνών, η οποία ασχολείται με θέματα μόδας, καθώς είναι η senior fashion writer της «Vogue Ηellas». Πρόκειται για ένα πανέμορφο εμφανισιακά ζευγάρι, πολύ λαμπερό, που κινείται διακριτικά, αφού και οι δύο είναι low profile και αποφεύγουν την προβολή γενικότερα. Η επισημοποίηση της σχέσης τους έδωσε μεγάλη χαρά και στους γονείς τους, που τώρα πια περιμένουν πώς και πώς την επόμενη κίνησή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο γάμος τους θα γίνει φέτος το καλοκαίρι και αναμένεται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς!

Ελζα Πατσαδέλη - Χάρης Βαφειάς
Εμείς οι δυο πάμε πακέτο

Στο πλευρό του έχουν κυκλοφορήσει μερικές από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, ενώ οι επαγγελματικές του πρωτοβουλίες και δραστηριότητες στέφονται πάντα από επιτυχία... Ο λόγος για το γνωστό εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, που έπειτα από δύο και κάτι περίπου χρόνια σχέσης όλα δείχνουν ότι έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της στυλίστριας μόδας Έλζας Πατσαδέλη. Το ζευγάρι έχει ζήσει ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές, που φαίνεται ότι δυνάμωσαν τη σχέση τους και τους έχουν φέρει πολύ κοντά. Λατρεύουν τα ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας αλλά και την έντονη ζωή!

Η Έλζα πάντοτε είναι ντυμένη in style και δεν είναι λίγες οι φορές που το ντύσιμό της θεωρείται πρωτοποριακό και πρωτότυπο, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του καλόγουστου. Ο Χάρης, από την άλλη, προτιμάει τις casual εμφανίσεις. Συχνά επισκέπτονται το εξοχικό του Χάρη στη Μύκονο, όπου έχουν ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές.

Εβελίνα Πετράκη - Τζεμπ Μαυρίδης
Στον αστερισμό της αγάπης

Τον τρίτο χρόνο της σχέσης τους διανύουν η δυναμική κυρία των επιχειρήσεων Εβελίνα Πετράκη και ο γνωστός εφοπλιστής Τζεμπ Μαυρίδης. Χωρίς ποτέ να έχουν δώσει δικαίωμα για σχόλια από κοσμικούς κύκλους στις προσωπικές τους στιγμές, ζουν ένα μοναδικό έρωτα, ενώ σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα, δηλαδή στο γάμο. Είναι ένα ήσυχο ζευγάρι, που έχει μάθει να μην προβάλλεται και να μην εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, παραμένουν πολύ αγαπημένοι δίχως φανφάρες και περιττές κινήσεις για να προκαλέσουν.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Κώστας Καραφώτης
Ερωτική αρμονία

Ζουν και οι δυο έχοντας στραμμένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η Κατερίνα έχει κατακτήσει με την παρουσία της τη μικρή οθόνη και το θεατρικό σανίδι, ενώ ο Κώστας κινείται σε μουσικές διαδρομές σε μερικές από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας. Η συνάντησή τους ήταν μοιραία, αφού εκείνος είχε μόλις χωρίσει από την πρώην αγαπημένη του Μάρω Λύτρα με αρκετά παρατράγουδα, ενώ και η Κατερίνα ήταν φρεσκοχωρισμένη και μόνη. Οι πρώτες φήμες ήθελαν τον Κώστα να βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Το φιλί της ζωής» συνεχώς για τα μάτια της Κατερίνας και μόνο. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα της σχέσης τους, η οποία σύντομα από το παρασκήνιο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έγινε πρωτοσέλιδο και λαμπερό εξώφυλλο στα lifestyle έντυπα. Δηλώνουν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι και απ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει η ώρα να ανταλλάξουν όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης.

Νταίζη Μανιατοπούλου - Νίκος Ψαρράς
Αmore mio

Μπορεί ο Νίκος Ψαρράς στη φετινή τηλεοπτική του δουλειά να έλεγε «ς αγαπώ» στη Νικολέττα Καρρά, στη ζωή του όμως ψιθυρίζει λόγια αγάπης μόνο στην αγαπημένη του Νταίζη Μανιατοπούλου. Όταν λοιπόν συναντιέται ο κόσμος των επιχειρήσεων με τον κόσμο της υποκριτικής, τότε γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας! Για την Νταίζη και τον Νίκο αυτό συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ήταν και οι δύο ελεύθεροι, αφού εκείνη έχει πίσω της ένα διαζύγιο από το γάμο της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, ενώ και ο ηθοποιός εκείνη την εποχή δεν είχε σχέση. Κάποιοι μάλιστα τότε μιλούσαν για ένα σύντομο καλοκαιρινό έρωτα, τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο, αφού εδώ και έναν περίπου χρόνο παραμένουν μαζί. Προτιμούν στις εξόδους τους το κλάμπινγκ σε πολύ γνωστά στέκια της Αθήνας και κάποιες φορές να περνάνε τα βράδια τους ήσυχα στο σπίτι με φαγητό και φίλους. Είναι δύο άνθρωποι που όλα δείχνουν ότι θα έχουν μέλλον μαζί και μάλιστα χωρίς χρονικά όρια.

Βερίνα Χιώτη - Νίκος Αγούδημος
Just in love

Εκεί που όλες τον πολιορκούσαν και προσπαθούσαν να βρεθούν στο πλάι του, ο περιζήτητος Νίκος Αγούδημος βρέθηκε μπροστά στη Βερίνα Χιώτη και όλα άλλαξαν στη ζωή του! Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες και όλα μεταξύ τους πηγαίνουν μέλι γάλα. Εκείνη είναι τελειόφοιτη Δραματικής Σχολής με έφεση στην καλλιτεχνική δημιουργία και με πειραιώτικες ρίζες, εκείνος ένας δυναμικός νεαρός εφοπλιστής και από τα πιο όμορφα αγόρια της κοσμικής Αθήνας. Αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα νεαρά ζευγάρια και η σχέση τους δείχνει ονειρική. Λατρεύουν τα ταξίδια, αλλά δεν λένε «όχι» και για μια βραδιά στα μπουζούκια ή σε κάποιο κλαμπ, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο Νίκος ντύνεται πιο σπορ και του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ η Βερίνα βγάζει την art διάθεσή της και στο ντύσιμό της. Μπορεί να φαίνονται σε κάποιους ότι προέρχονται από δύο διαφορετικούς κόσμους, όμως εκείνοι φαίνεται ότι έχουν φτιάξει το δικό τους όμορφο κόσμο παρέα και δεν θέλουν να φύγουν με τίποτα από αυτόν.