Ωραίες και διάσημες αναζητούν σύντροφο

07.04.2008
Η ωραιότερη και πιο ρομαντική εποχή του χρόνου, η άνοιξη, είναι εδώ και πολλές λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz που πέρασαν στιγμές μοναξιάς το χειμώνα διαπιστώνουν ότι έχει έρθει ο καιρός να βρουν τον ιδανικό σύντροφο.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ


Η ωραιότερη και πιο ρομαντική εποχή του χρόνου, η άνοιξη, είναι εδώ και πολλές λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz που πέρασαν στιγμές μοναξιάς το χειμώνα διαπιστώνουν ότι έχει έρθει ο καιρός να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Να μοιραστούν μαζί του όμορφες στιγμές και να ζήσουν μοναδικά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού και στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας Ποιες επώνυμες κυρίες του ελληνικού star system είναι αυτή την περίοδο μόνες; Το ΛΟΙΠΟΝ σας τις παρουσιάζει σήμερα με την ευχή σύντομα να έχουν το ιδανικό ταίρι στην αγκαλιά τους.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ωραίος και τζέντλεμαν
Η Εβελίνα είναι μία από τις ομορφότερες παρουσίες στην Ελλάδα, κάτι που πιστοποιεί και ο τίτλος της Α Αναπληρωματικής Μις Υφήλιος που κέρδισε πριν από μερικά χρόνια. Τελευταίος της δεσμός φημολογείται πως ήταν ο Νίκος Βαρδινογιάννης. Αν και οι δυο τους πραγματοποίησαν κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, ουδέποτε μίλησαν για δεσμό. Η Εβελίνα τώρα είναι μόνη της, αλλά δεν δείχνει πως αυτό την απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρεί να κάνει καριέρα και στο χώρο της υποκριτικής. Είναι ευγενής, κοινωνική, αλλά και πολυάσχολη. Κι αυτό της στερεί πολλές ώρες από την προσωπική της ζωή. Ο επόμενος σύντροφός της θα πρέπει να γνωρίζει καλά τους κανόνες της δημοσιότητας, να έχει χιούμορ κάτι που η Εβελίνα εκτιμάει ιδιαίτερα και προπάντων να μην είναι ζηλιάρης, καθώς οι χώροι όπου κινείται η Εβελίνα προσφέρονται στο να τη φλερτάρουν αθώα τις περισσότερες φορές.

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Θέλει να βρει το δάσκαλό της
Ο λόγος, φυσικά, για το απόλυτο sex symbol της Ελλάδας! Όσοι άντρες έχουν βρεθεί κατά καιρούς στο πλευρό της έχουν μάλλον σημαδευτεί από το βέλος του έρωτα για πάντα. Τρανταχτό παράδειγμα ο Λάκης Ραπτάκης, με τον οποίο η Βάνα έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Τελευταία σχέση της ηθοποιού ένας γοητευτικός δικηγόρος, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν τελικά ο άντρας στον οποίο βρήκε το λιμάνι της. Η Βάνα είναι μια γυναίκα με πολύ δυνατή προσωπικότητα, που γοητεύει όποιον βρεθεί δίπλα της, έχει επιχειρήματα για τα πάντα και έχει «διαβάσει», όπως λέμε, πολύ καλά τη ζωή. Είναι πάρα πολύ φιλόξενη, δεκτική στα προβλήματα των άλλων και άριστη μαγείρισσα. Ωστόσο, ο δυναμικός χαρακτήρας της είναι και το μειονέκτημά της, καθώς όποιος άντρας θα βρεθεί στο πλευρό της θα πρέπει να συνηθίσει να ζει στη σκιά της. Είναι επίσης ιδιαίτερα απρόβλεπτη και κυκλοθυμική και δεν διστάζει να τα γκρεμίσει όλα κυριολεκτικά σε μια στιγμή. Βέβαια, είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες στους συντρόφους της, όταν όμως αυτές τελειώσουν, καλύτερα να μην την ξαναπλησιάσεις.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Αντοχή στους παπαράτσι
Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ μετά το θάνατό του δέχθηκε πιέσεις και βολές όσο λίγα πρόσωπα μέχρι σήμερα. Μετά την απώλεια του Ανδρέα Παπανδρέου ακολούθησε ο δεσμός της με τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κυνήγησαν όσο κανέναν άλλο. Μετά το χωρισμό τους στο πλευρό της τέως πρώτης κυρίας της Ελλάδας βρέθηκαν ο γνωστός κοσμηματοπώλης Νοράιρ Σαπουτζιάν και αργότερα ο δημοσιογράφος Νίκος Κεραμίδας. Η ίδια, αν και τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει το κυνηγητό των φωτορεπόρτερ, δυσκολεύεται πολύ να μιλάει για τους δεσμούς της. Όποιος άνθρωπος αποφασίσει να είναι μαζί της πρέπει να είναι προετοιμασμένος για βολές και χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά και για τους παπαράτσι σε κάθε του βήμα.

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: Ζητείται άντρας με χιούμορ
Η γοητευτική καμαριέρα του «Φίλα το βάτραχό σου» δεν έχει βρει ακόμη τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Στο παρελθόν διατηρούσε βέβαια πολύχρονη σχέση με γνωστό μουσικοσυνθέτη, ωστόσο έκτοτε τίποτα δεν έχει ακουστεί για την προσωπική της ζωή, με εξαίρεση κάποια ανακριβή δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για κρυφή σχέση της με γνωστό συνάδελφο. Στα συν της γοητευτικής Σμαράγδας για όποιον θέλει να την προσεγγίσει είναι, φυσικά, τα υπέροχα μάτια της και στο θέμα της προσωπικότητας το μοναδικό χιούμορ που διαθέτει, ένας από τους λόγους που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις παρέες και τις φιλίες της. Στα μείον της σαγηνευτικής ηθοποιού είναι η εργασιομανία της και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που πολλές φορές παραγκωνίζει όλα τα υπόλοιπα, ώστε να είναι άψογη και τυπική στη δουλειά της. Αυτό άλλωστε σε συνδυασμό με το υποκριτικό της ταλέντο την έχουν κάνει περιζήτητη σε τηλεοπτικές σειρές και στο θεατρικό σανίδι. Ο άντρας που θα βρεθεί στο πλευρό της σίγουρα θα πρέπει να διαθέτει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και αν έχει ανασφάλειες, να τις κρύβει πολύ καλά.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: Πάνω απ όλα οι κόρες της
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολλές φορές τα πάντα στη ζωή της. Από την καριέρα της, όταν εγκατέλειψε το εμπορικό τραγούδι για να ενταχθεί στο ποιοτικό και τούμπαλιν, μέχρι και τα προσωπικά της, όπου μετράει ήδη δύο γάμους αλλά και αρκετές σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη έχει ακόμη μία από τον πρώτο της σύζυγο, ο δεσμός της Νατάσας που βρισκόταν για μήνες στην πρώτη γραμμή των περιοδικών ήταν αυτός με τον επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως φίλοι και κατέληξαν σύντομα σύντροφοι. Τώρα οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει και η Νατάσα έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια και την καριέρα της. Στα πλεονεκτήματα της γνωστής τραγουδίστριας είναι η σταθερότητα που έχει στις σχέσεις της και η εμπιστοσύνη που αποπνέει πάντα στους συντρόφους της, καθώς τους εμπνέει αίσθημα ασφάλειας. Στα μεγάλα μείον για έναν άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της είναι τόσο το εξαντλητικό ωράριό της όσο και το γεγονός ότι πολλές φορές πρέπει να βρίσκεται εκτός Αθηνών, είτε τραγουδώντας σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης είτε για συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, η Νατάσα θέτει πάντα ως προϋπόθεση τα δυο της παιδιά να εγκρίνουν τη σχέση με τον εκάστοτε σύντροφό της.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Στη σκιά του Αντώνη
Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός απασχόλησε το πανελλήνιο μέσα από την πολύχρονη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο. Σε όλα δε τα δημοσιεύματα υπήρχε πάντα η υποσημείωση «πότε θα παντρευτούν;», ενώ πολλοί δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την παρομοιάσουν ατυχώς με την κυρία Κοκκοβίκου, που όλη την ώρα πιέζει τον Αντωνάκη της πότε θα παντρευτούν! Η σχέση αυτή μετά από άπειρους χωρισμούς και επανασυνδέσεις φαίνεται πως έχει τελειώσει οριστικά. Τελευταία διαμεσολάβηση φημολογείται πως ήταν αυτή της Μαρινέλλας, η οποία ωστόσο έπεσε στο κενό. Έκτοτε ακούστηκε ότι η Ζέτα έβγαινε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και έναν πολύ γνωστό αθλητή, ποτέ ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Η Ζέτα είναι άνθρωπος πολύ φιλόξενος και ανοιχτός στο να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω της. Είναι επίσης ο ιδανικός σύντροφος για όσους αγαπάνε την καλοπέραση, καθώς παρά το βεβαρημένο ωράριό της, θα την πετύχετε να διασκεδάζει με αγαπημένους της φίλους σε όλα τα «in» στέκια. Όπως απέδειξε επίσης από τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, διαθέτει απίστευτη υπομονή και αντοχές. Στα μείον, βέβαια, για τον επόμενο άντρα που θα βρεθεί στο πλευρό της είναι το γεγονός ότι έχει βγει από μια πολύχρονη σχέση, η οποία βρέθηκε πολλές φορές κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Της αξίζει τρυφερότητα
Στη ζωή της εθνικής μας τηλεπαρουσιάστριας κυριάρχησαν οι έντονες μεταπτώσεις σε όλα, από την καριέρα μέχρι τους δεσμούς της.

Ο γάμος της με τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο τη στιγμή που εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά επαγγελματικά προβλήματα αλλά και θέματα υγείας, με αποτέλεσμα να νιώθει προδομένη και αδικημένη από έναν άνθρωπο που αγάπησε πάρα πολύ. Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που εκπέμπει γλυκύτητα και τρυφερότητα και προστατεύει με νύχια και με δόντια αυτούς που βρίσκονται στο πλευρό της. Ωστόσο, η πτώση της τηλεοπτικής της καριέρας αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα την έχουν γεμίσει ανασφάλειες και όποιος βρεθεί δίπλα της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπομονετικός και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αυτή την περίοδο είναι μόνη της και αυτό που προέχει στη ζωή της είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας της και η δυναμική επιστροφή της στο τηλεοπτικό προσκήνιο. Δίπλα της βρίσκονται πλέον ελάχιστα πρόσωπα, όπως ο αδελφός της, αλλά και ο πολύ καλός της φίλος Ηλίας Ψινάκης, στο σπίτι του οποίου μάλιστα διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ: Άνθρωπος χαμηλών τόνων
Η σέξι τηλεπαρουσιάστρια του Alter είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της, κάτι που και η ίδια έχει εξομολογηθεί σε φίλους της ότι την έχει κουράσει. Ουδέποτε κάποιος δεσμός ή υποτιθέμενος δεσμός έχει δει το φως της δημοσιότητας, καθώς η ίδια φροντίζει να προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική της ζωή. Είναι γοητευτική, ετοιμόλογη, με αίσθηση του χιούμορ και της αρέσουν οι επιλεκτικές έξοδοι με καλούς φίλους ή να μένει στο σπίτι και να μαγειρεύει γι αυτούς. Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να είναι εχέμυθος, διακριτικός και να μπορεί να συμβιβαστεί με τα σκληρά ωράρια της τηλεόρασης, που έχουν ως επακόλουθο ατελείωτες ώρες στο μοντάζ του καναλιού μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ράνια Ματαφιά και τους συνεργάτες της εκπομπής.