Hot στέκια για λαμπερούς θαμώνες

27.03.2008
Τα βράδια η Αθήνα αλλάζει πρόσωπο και γίνεται πιο λαμπερή. Τα μπουζούκια, τα κλαμπ και όλοι οι «ναοί της διασκέδασης» ανοίγουν τις πόρτες τους και το γλέντι ανάβει!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τα βράδια η Αθήνα αλλάζει πρόσωπο και γίνεται πιο λαμπερή. Τα μπουζούκια, τα κλαμπ και όλοι οι «ναοί της διασκέδασης» ανοίγουν τις πόρτες τους και το γλέντι ανάβει! Υπάρχουν, βέβαια, κάποια που έχουν γίνει στέκια και στα οποία συχνάζουν μερικά από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ αλλά και του επιχειρηματικού χώρου. Πού θα τους πετύχετε; Σας το αποκαλύπτει το ΛΟΙΠΟΝ!

Πάμε βόρεια...
Πολλά είναι τα νυχτερινά μαγαζιά των βορείων προαστίων που αγαπάνε οι επώνυμοι και τα προτιμούν για τις νυχτερινές τους εξορμήσεις. New entry φέτος στα αγαπημένα το club-restaurant «Μansion», που από την πρώτη στιγμή έκανε την καρδιά της διασκέδασης να χτυπήσει δυνατά. Ποιοι είναι εκείνοι που «ψηφίζουν» βόρεια για τη διασκέδασή τους; Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης παίρνουν ρομαντικά γεύματα στο Κεφαλάρι, ενώ η Μαρία έκανε και τα γενέθλιά της στο «Μansion» πριν από λίγες ημέρες. Εκεί θα δούμε να πίνουν τον καφέ τους νωρίς το απόγευμα και μερικοί από τους περιζήτητους εργένηδες με την παρέα τους. Ο Βασίλης Τρίκαρδος παρέα με τον Αλέξανδρο Κάραλη προτιμούν τα καφέ της περιοχής τους, ενώ και ο Χάρης Βαφειάς με την αγαπημένη του κάνουν ένα πέρασμα από εκεί. Ο πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης απολαμβάνει κι εκείνος την εκλεκτή κουζίνα του «Μansion», όπως και ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος. Λίγο πιο κάτω, στη λεωφόρο Κηφισίας, βρίσκεται το «Guzel», ένα από τα αγαπημένα στέκια της «χρυσής» νεολαίας. Εκεί θα δούμε τον Νίκο Αγούδημο με την παρέα του να το ρίχνουν έξω, αλλά και τις κολλητές Χριστίνα Παππά και Πέγκυ Ρίζου, που συχνά πυκνά το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους. Ο Νίκος Ψαρράς και η Νταίζη Μανιατοπούλου επίσης συχνάζουν εκεί μαζί με την παρέα τους. μάλιστα, ο Νίκος έκανε στο συγκεκριμένο μαγαζί και τη γιορτή του.

Κατηφορίζοντας την Πειραιώς...
Είναι ο δρόμος που τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταυτιστεί με τη νυχτερινή διασκέδαση κι εκεί όπου τα νυχτερινά μαγαζιά φυτρώνουν σαν μανιτάρια! Έχουμε και λέμε λοιπόν... «Cinema», το μαγαζί που συζητιέται όλο και πιο συχνά και κατάφερε φέτος να κάνει το «μπαμ» στη διασκέδαση. Όλοι έχουν περάσει από εκεί και έχουν... κολλήσει. Στα πρώτα τραπέζια συχνά κάθονται ο Άρης και η Βίκυ Βωβού με τις χαρούμενες συντροφιές τους, αλλά και η Άντα Βωβού. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης με τους καλούς του φίλους Στέλιο Ιωάννου και Σωκράτη Κόκκαλη διασκεδάζουν όποτε τους το επιτρέπει το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα ακούγοντας Onirama, όπως και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον αγαπημένο της Λεό Πατίστα. Επίσης, η Μαριάννα Λάτση με τα δυο της παιδιά, τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Εριέττα Λάτση, αλλά και τους φίλους της Ηλία Ψινάκη και Ηλία Πανταζόπουλο κάθονται συχνά σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού. Αλλά και η επιχειρηματίας Νάντια Παπαϊωάννου βρίσκεται συχνά στο «Cinema» με τις εκλεκτές συντροφιές της. Λίγο πιο κάτω, πάλι, βρίσκεται ένα μαγαζί που κατέκτησε τον glamorous κόσμο από την πρώτη στιγμή. Και είναι φυσικό, αφού στο τιμόνι του βρίσκεται ο Βασίλης Τσιλιχρήστος. Μιλάμε για το «Villa Μercedes», που αποτελεί σταθμό στη διασκέδαση! Και ποιον δεν θα δούμε εκεί: Τον Σωκράτη Κόκκαλη με την καλή του φίλη Νάντια Κάρβελη, τον Νίκο Γιγουρτάκη με τους φίλους του σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια, τον Παύλο Βαρδινογιάννη, που το θεωρεί ένα από τα πολύ αγαπημένα του στέκια, το στυλίστα Σωτήρη Τσαγδή, τον Πάρη Κασιδόκωστα, τον πολίστα Τόνι Κουτσογιάννη, που είναι πολύ δημοφιλής στο γυναικείο φύλο, τη Ναταλία Γερμανού, που ανεβαίνει και στα dexx, τον Δημήτρη Χατζηαράπογλου με την καλή του Ίνα Παλαμά, αλλά και την Κάλι Τσιλίδου με τις φίλες της. Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η έκπληξη της φετινής χρονιάς, με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Κέλλυ Κελεκίδου να δίνουν το σύνθημα για το γλέντι στο «Άνοδος Πειραιώς». Στα πρώτα τραπέζια μία παρέα από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της πόλης επιδίδεται στο λουλουδοπόλεμο και το διασκεδάζει... Μιλάμε για το φρεσκοχωρισμένο Σέρρο Μύρτα και τον κολλητό του Αλέξανδρο Αγγλούπα με την αγαπημένη του Όλγα Φαρμάκη.

Τα κεντρικά
Το Κολωνάκι αποτελεί έναν ακόμη πόλο έλξης για τους Έλληνες celebrities και ένα πέρασμα από την πλατεία και τα γύρω μαγαζιά αποτελεί must! Ξεκινάμε από το classic «Rock n roll», το οποίο προτιμούν ο Ντένης Παπαγεωργίου και η αδερφή του Βίβιαν, αλλά και ο επιχειρηματίας Μο Μπουρβέλα με τις classy παρέες του. Εκεί θα δούμε και πολλούς ηθοποιούς, όπως ο Μάνος Γαβράς, ενώ και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος περνάει συχνά από εκεί για ένα ποτάκι. Λίγο πιο πάνω βρίσκεται ένα από τα πιο hot στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Ο λόγος για το μαγαζί του Τάκη Κουβατσέα «Ρlus Χ», που πραγματικά έχει γίνει talk of the town. Η Χρυσάνθη Ραψομανίκη, η Νατάσσα Καλογρίδη και η Εβελίνα Παπαντωνίου έχουν βρει το στέκι τους εκεί. Επίσης, η Άννα Βίσση και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, όταν βρίσκονται στην Αθήνα, θα περάσουν σίγουρα να πουν ένα «γεια» στον Τάκη και θα απογειώσουν το κέφι με την παρουσία τους. Στην πλατεία βρίσκουμε και το γνωστό «Central», ένα στέκι του μεσημεριού, όπου θα δούμε τον Γιώργο Μαζωνάκη άλλωστε, είναι κολλητοί φίλοι με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Χρύσανθο Πανά, αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, που φέρνει τον αέρα του στυλ με την παρουσία του στο χώρο. Κάποιες φορές γευματίζει εκεί και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος προτιμάει να είναι διακριτική η παρουσία του, γι αυτό κάθεται σε ένα από τα πιο πίσω τραπέζια του μαγαζιού. Στέκια κλασικά και πάντα in fashion, φυσικά, είναι όλα τα καφέ της πλατείας Κολωνακίου, που συχνά φιλοξενούν στα τραπέζια τους αρκετά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. New entry και το «Τ-Ρalace» στο ξενοδοχείο «Κing George», που έχει γίνει αγαπημένο στέκι του Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος το επιλέγει για την εκλεκτή του κουζίνα, ενώ στη συνέχεια πίνει το ποτό του στο μπαρ, της γλυκύτατης Ειρήνης Νταϊφά, του Γιώργου Σατσίδη, αλλά και του Γιάννη Καζανίδη με την καλή του φίλη και πάντα μία από τις γοητευτικότερες κυρίες της Αθήνας Βάνα Μπάρμπα.

Δίπλα στη θάλασσα
Στέκια, όμως, υπάρχουν και στα νότια προάστια. Η Ζησιμοπούλου τα μεσημέρια σφύζει από ζωή και γνωστές φατσούλες κάνουν το πέρασμά τους από εκεί. Ανάμεσά τους ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, αλλά και η αδερφή του Χριστίνα, που συναντιούνται με τους φίλους τους στο «Lis» και το «Rich» και χαλάνε τον τόπο, αφού είναι από τα πιο κεφάτα παιδιά της πόλης. Σε ένα από τα τραπέζια του «Lis» θα δούμε συχνά και τον Νίκο Αγούδημο με την αγαπημένη του και τους φίλους τους να πίνουν ανέμελα τον καφέ τους, ενώ ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που έχει δημιουργήσει τα δύο μαγαζιά, είναι πάντα εκεί και μιλάει με τους φίλους και τους γνωστούς του.