Τονώστε τον οργανισμό σας σε χρόνο ρεκόρ

27.03.2008
Η ομορφιά και η αναζωογόνηση ξεκινούν από μέσα μας. Ένας υγιής και γερός οργανισμός σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Γιατί όχι μόνο δείχνει, αλλά και είναι ομορφότερος, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Η ομορφιά και η αναζωογόνηση ξεκινούν από μέσα μας. Ένας υγιής και γερός οργανισμός σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Γιατί όχι μόνο δείχνει, αλλά και είναι ομορφότερος, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Άρα αυτό που πρέπει να προσέξουμε πάνω απ όλα τόσο για την υγεία μας όσο και για την εμφάνιςή μας είναι η τόνωση του οργανισμού μας, η θωράκιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, η μείωση των επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας και η απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση.

Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Καλύτερη φυσική κατάσταση, περισσότερη υγεία και πολλή ομορφιά. Το δέρμα ανανεώνεται, γίνεται πιο λαμπερό και φωτεινό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου. Πώς μπορούμε, όμως, να τα πετύχουμε αυτά και σε πόσο καιρό;

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα υγείας και ομορφιάς μέσα σε λίγές επισκέψεις σε ένα οργανωμένο κέντρο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορούμε να έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Να ξεχάσουμε κούραση και στρες, να τονώσουμε και να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να αποκτήσουμε ένα λαμπερό και φωτεινό δέρμα, χωρίς τα σημάδια του χρόνου. Επίσης, το σώμα μας μπορεί να γίνει επιτέλους σφριγηλό, χωρίς τοπικό πάχος και χαλάρωση, κυρίως στα επίμαχα σημεία, όπως μηροί, γλουτοί και κοιλιά.

Όλοι μπορούμε κάνουμε ένα τέτοιο δώρο υγείας και ομορφιάς όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στους άλλους, αφού υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα που απευθύνονται και στα δύο φύλα. Αν μάλιστα ξεκινήσουμε τώρα, μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είμαστε πραγματικάανανεωμένοι.

Ανοσοποίηση
Σε μια καθημερινότητα γεμάτη άγχη και «τρέξιμο» είναι περισσότερο αναγκαία και επιβεβλημένη από ποτέ άλλοτε η ενίσχυση του πλέον καταπονημένου και σημαντικού συστήματός μας, που δεν είναι άλλο από το ανοσοποιητικό.

Η απόλυτη θωράκισή μας κατά των «ξένων» επιβουλών επιτυγχάνεται πλήρως με την εποχιακή βιομοριακή ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αντιοξείδωση
Όλοι μας χωρίς καμία διάκριση ζούμε σε μια ατμόσφαιρα οξυγόνου. Κάθε προσέγγιση λοιπόν που μπορεί να εξασφαλίσει την απενεργοποίηση και την αποβολή των ελεύθερων ριζών που υπάρχουν στον οργανισμό και είναι υπαίτιες για το οξειδωτικό στρες μας αφορά όλους.

Η εποχιακή βιομοριακή αντιοξείδωση είναι μια επιτυχημένη στρατηγική αντιμετώπιση ενός βασικού και αόρατου εχθρού, όπως είναι οι ελεύθερες ρίζες.

Τόνωση
Αισθάνεστε να έχετε «άδειες μπαταρίες»; Βλέπετε την περίοδο των διακοπών σας ως το διάστημα «επαναφόρτισης»; Γιατί να προβληματίζεστε, να αγωνιάτε και να χαλάτε την ηρεμία σας; Η λύση υπάρχει.

Η εποχιακή βιομοριακή τόνωση θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που σας λείπει και που τόσο χρειάζεστε, ώστε το φετινό φθινόπωρο να είναι μια πραγματική αναγεννητική χαλάρωση.

Μάσκες προσώπου
Η επιστημονική εξέλιξη στις αντιγηραντικές περιποιήσεις του προσώπου και των χεριών συναντάται με τα άμεσα ορατά και διαρκή αποτελέσματα μόνο σε ένα κοινό σημείο. Στις νέες βιομοριακές μάσκες της BIOCENTER, που, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα της κοσμετολογίας, είναι ενισχυμένες με υαλουρονικό οξύ, φυτορμόνες, αλαντοϊνη και βιταμίνη Α, για αληθινή και εντυπωσιακή ανανέωση του δέρματος.

Pneumatron 200
Φοβάστε να «γδυθείτε»; Θεωρείται ότι προβλήματα όπως τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, και χαλάρωση σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά σάς αναγκάζουν να παραμείνετε «ντυμένη»; Μία είναι η λύση: Pneumatron 200.

Κάντε μια επαναστατική παλμοθεραπεία και αφήστε μετά όλα τα «αχόρταγα» μάτια να σας περιεργάζονται, από πάνω μέχρι κάτω.