Ξανά ερωτευμένη η Νάντια Μουρούζη!

01.04.2008
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Και όλο αυτόν τον καιρό η τελευταία του σύντροφος, η Νάντια Μουρούζη
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Και όλο αυτόν τον καιρό η τελευταία του σύντροφος, η Νάντια Μουρούζη, προσπαθεί να συνέλθει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η φετινή άνοιξη τη βρίσκει με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς μια καινούργια τρυφερή σχέση έχει ζεστάνει την καρδιά της.

Τα χαμόγελο ξαναφώτισε το πανέμορφο πρόσωπό της και οι δικοί της άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι που βλέπουν τη λεπτεπίλεπτη Νάντια να ξαναβρίσκει τη χαρά της ζωής. Υπεύθυνος για αυτή τη μεγάλη αλλαγή είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, ένας ψυχολόγος που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και λίγο καιρό. Η γνωριμία τους έγινε περίπου 1,5 χρόνο μετά το θάνατο του Δημήτρη, τότε που ακόμη η Νάντια ήταν σε βαρύ πένθος.

Τίποτα δεν έδειχνε ότι κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους, καθώς η θλίψη από την απώλεια δεν είχε ακόμη ξεπεραστεί. Έτσι, εκείνος αρκέστηκε στη φιλία. Σιγά σιγά, όμως, και όσο ο καιρός περνούσε η σχέση τους άρχιζε να αλλάζει βάση και η αμοιβαία εμπιστοσύνη που είχαν έδινε τη θέση της στην εκτίμηση, στο θαυμασμό και, τελικά, στον έρωτα, που μπορεί να μην ήταν κεραυνοβόλος, αλλά είχε γερά θεμέλια.

Αυτό κάνει κάποιους να μιλάνε για επικείμενο αρραβώνα, κάτι που θα το μάθουμε ίσως μόνο αφού έχει συμβεί, καθότι η Νάντια ως άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν δημοσιοποιεί ποτέ τα προσωπικά της.

Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ απαίτησε αρκετή έρευνα, γιατί οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, σεβόμενοι την επιθυμία της να μη μιλάει ποτέ, παρά μόνο για τη δουλειά της, είναι σφίγγες.

Ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα στη γλυκιά ηθοποιό, που έχει παίξει με το σπουδαίο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι στο «Μελισσοκόμο» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ελπίζουμε μάλιστα αυτή η νέα της σχέση να της δώσει τη δύναμη να επιστρέψει δριμύτερη στο θέατρο ή στην τηλεόραση, γιατί το κοινό την αγαπάει και του έχει λείψει.