Έξαλλη με τους γονείς της

21.03.2008
Εγκαταλείπουν την Αθήνα και την περιοχή Μάτι, όπου μένουν τα τελευταία χρόνια, και μετακομίζουν στην πατρίδα τους, την Κύπρο... Οι γονείς της Άννας Βίσση, Νέστορας και Σοφία, με αυτή τους την απόφαση ξάφνιασαν

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και την περιοχή Μάτι, όπου μένουν τα τελευταία χρόνια, και μετακομίζουν στην πατρίδα τους, την Κύπρο... Οι γονείς της Άννας Βίσση, Νέστορας και Σοφία, με αυτή τους την απόφαση ξάφνιασαν τις κόρες τους! Είναι γνωστό ότι η Άννα Βίσση λατρεύει τους γονείς της και τις αδερφές της και θέλει πάντα να τους έχει κοντά της, αφού είναι πολύ δεμένη μαζί τους. Έτσι, λοιπόν, μόλις οι γονείς της της έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στην Κύπρο για να εγκατασταθούν μόνιμα, η τραγουδίστρια ένιωσε ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Άμεσα λοιπόν επικοινώνησε με την αδερφή της Νίκη, για να βρουν λύση στο «πρόβλημα» που προέκυψε.

Οι γονείς τους εδώ και αρκετό καιρό είχαν πάρει την απόφαση να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, εκεί όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν την οικογένειά τους. Όλα αυτά τα χρόνια που έμεναν στην Αθήνα δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται στο αγαπημένο τους νησί, να βλέπουν συγγενείς, φίλους, γνωστούς, δικούς τους ανθρώπους, με τους οποίους έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή γεμάτη χαρές και λύπες. Τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια τους τα «ανάστησαν», όπως συνηθίζουν να λένε, ήρθε ο καιρός να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Άλλωστε, το σπίτι τους εκεί τους περιμένει, αφού παραμένει περιποιημένο σαν να μην έχουν λείψει ούτε μία μέρα. Κι αυτό γιατί ένα ζευγάρι έχει αναλάβει την υποχρέωση να το συντηρεί, να το καθαρίζει και να το διατηρεί σε άριστη κατάσταση. Όλα αυτά, βέβαια, υπό την επίβλεψη της μεγαλύτερης κόρης τους Λίας, η οποία μετά το γάμο της με τον Κύπριο μουσικό Σάββα Σάββα διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Στην απόφαση όμως αυτή των γονιών της απόλυτης Ελληνίδας σταρ αντέδρασαν και τα τρία τους παιδιά. Ειδικά η Άννα έγινε έξαλλη με την απόφασή τους. Έτσι, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή από το Λονδίνο, με σκοπό να τους πείσει να μη φύγουν, μια προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν και τα εγγόνια τους, προκειμένου να πείσουν τους αγαπημένους τους παππούδες να παραμείνουν στην Ελλάδα και στο σπίτι τους στο Μάτι. Μάταιος κόπος, όμως, αφού και οι δυο τους είναι ανένδοτοι. Ρ.Σ.