«Survivor» σε δύο ταμπλό

26.03.2008
Τι «ψήνεται» στο μεγάλο κανάλι; Ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα ριάλιτι παιχνίδια που θα παρουσιαστούν την ερχόμενη σεζόν. Η σκέψη για το «Survivor» επανήλθε, αλλά με ένα εντυπωσιακό concept

Τι «ψήνεται» στο μεγάλο κανάλι; Ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα ριάλιτι παιχνίδια που θα παρουσιαστούν την ερχόμενη σεζόν. Η σκέψη για το «Survivor» επανήλθε, αλλά με ένα εντυπωσιακό concept, που, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι πρωτοφανές στην ελληνική τηλεόραση. Στο τραπέζι, λοιπόν, έπεσε η ιδέα για παράλληλη δράση των δύο αντίπαλων ομάδων. Με λίγα λόγια, η μία να δοκιμάζεται στην Αφρική και η άλλη στο Βόρειο Πόλο!

Δημιουργικός «πυρετός» επικρατεί στο Mega, καθώς πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τα ριάλιτι που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν, με στόχο πάντα να κεντρίσουν τον τηλεθεατή και να ωθήσουν το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Αν και φέτος δεν οργανώθηκε «Survivor», οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι το παιχνίδι αυτό, που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, δεν έχει ακόμα κλείσει τον κύκλο του και πως με μια θεαματική ανανέωση μπορεί να αποδειχτεί «άσος» στο... μανίκι του μεγάλου καναλιού. Έτσι, έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η ιδέα για ένα παράλληλης δράσης παιχνίδι, με μία ομάδα να δοκιμάζεται στην Αφρική και μία άλλη στο Βόρειο Πόλο. Με το που ακούστηκε σαν ιδέα ενθουσίασε τους πάντες. Μόνο που ένα λεπτό θέμα φαίνεται ότι «φρέναρε» προς το παρόν τα σχέδια, καθώς θα χρειαστούν αρκετές χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να υποστηριχθεί μια τόσο πρωτοποριακή ιδέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από καλλιτεχνικές πηγές, το σχέδιο, αν και ενέχει πολύ ρίσκο, δεν μπήκε στο συρτάρι, αλλά γίνεται προσπάθεια να βρεθούν χρήματα μέσω χορηγών και διαφημιζόμενων. Όσο για την παρουσίασή του, πολλά είναι τα ονόματα που συζητήθηκαν, αφού το concept επιβάλλει παρουσιαστή και στην Αφρική αλλά και στο Βόρειο Πόλο. Για το λόγο αυτό, θα αναζητηθούν φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα στην τηλεόραση, που θα μπορέσουν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Άλλωστε, αυτά θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά αστέρια, καθώς το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για την παρουσίαση, πάντως, δεν αρκεί μόνο να έχουν ωραίο σώμα και πρόσωπο που να γράφει στο φακό, αλλά και ειδικές γνώσεις. Δηλαδή, να είναι κάτι σαν κομάντος, κάτι μεταξύ Ράμπο και Λάρα Κροφτ! Χ.Α.