Δεν έχουμε τίποτα εμείς οι δύο!

19.05.2010
Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά... δίνει και λαβές για να ξαναφουντώνουν!

Κάτι τα πειράγματα στη διάρκεια του live του «Dancing With the Stars», κάτι οι φήμες για μυστικά ραντεβού, έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μετά το χωρισμό του από την Ελένη Μενεγάκη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Ζέτας. Αποδείξεις για το ειδύλλιο δεν υπάρχουν, αλλά «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», λένε με νόημα κάποιοι, τους οποίους η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια διέψευσε και μάλιστα on camera. Κατά την επιστροφή της από την Κρήτη, όπου είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου, βάζοντας τέλος στους ψιθύρους: «Δεν ισχύουν τα συγκεκριμένα σενάρια. Με τον Γιάννη Λάτσιο έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω».

Να όμως που τα αδιάκριτα βλέμματα τους εντόπισαν μόλις δύο μέρες μετά, την περασμένη Κυριακή, να αποχωρούν μαζί από το πλατό του «Dancing With the Stars». Οι φήμες που τους θέλουν μαζί φούντωσαν και πάλι.

Τι γίνεται τελικά; Άλλωστε, αν συμβαίνει κάτι, δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι πρωταγωνιστές κάποιου ειδυλλίου αρχικά το αρνούνται για να διαψευστούν στη συνέχεια. Μην ξεχνάτε ότι ο Γιάννης Λάτσιος, λόγω του πρόσφατου χωρισμού του, έχει κάθε λόγο να θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Και σίγουρα η Ζέτα δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν θα σέβονταν την επιθυμία του.