Πούλησαν το νυφικό της Μαστροκώστα!

18.05.2010
Διανύει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της, αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός την τελευταία στιγμή της χάλασε τη διάθεση!

Διανύει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της, αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός την τελευταία στιγμή της χάλασε τη διάθεση! Η Γωγώ Μαστροκώστα στο παρά πέντε του γάμου της με τον Τραϊανό Δέλλα έμεινε χωρίς νυφικό... Για την ακρίβεια, χωρίς ένα από τα δύο νυφικά που είχε επιλέξει για την τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει στις 28 Μαΐου στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Όλα ήταν προγραμματισμένα στην εντέλεια και η Γωγώ ετοιμαζόταν για την τελική πρόβα του νυφικού της. Την περίμενε όμως μια δυσάρεστη έκπληξη. Έφτασε ενθουσιασμένη στον οίκο νυφικών όπου είχε κλείσει τα δύο φορέματα Elie Saab, ολοκληρώθηκε η πρόβα του πρώτου φορέματος με επιτυχία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια...

Το δεύτερο ρούχο δεν υπήρχε, γιατί πολύ απλά είχε πουληθεί. Μία από τις πωλήτριες του οίκου έκανε το λάθος και το φόρεμα για τη δεύτερη εμφάνιση της Γωγώς είχε πάει σε άλλα χέρια. Η Μαστροκώστα διατήρησε την ψυχραιμία της και πολύ ευγενικά ζήτησε εξηγήσεις. Τελικά, έπειτα από παρέμβαση του υπεύθυνου του οίκου και καθώς είχε δοθεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό για τα δύο ρούχα αποφασίστηκε το δεύτερο Elie Saab νυφικό να αντικασταθεί από ένα εξίσου εντυπωσιακό Valentino!

Ινκόγκνιτο στο κτήμα
Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη Γωγώ, η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο κτήμα Νάσιουτζικ από τις 27 Μαΐου, ένα δηλαδή εικοσιτετράωρο πριν από το γάμο, μαζί με τον Τραϊανό και τη μικρή Βικτώρια. Κι αυτό γιατί θέλει να αποφύγει τους παπαράτσι και το κυνηγητό τους, που είχε ενοχλήσει τόσο την ίδια όσο και το διεθνή μας ποδοσφαιριστή στον πολιτικό τους γάμο. Έτσι, όλη η προετοιμασία τους για τη γαμήλια τελετή, τη βάφτιση και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει εντός του κτήματος. Σαφώς και το αγαπημένο ζευγάρι δεν φοβάται τη δημοσιότητα, αλλά θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε όλα και όπως εκείνοι επιθυμούν σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.