Μαζί σε πρωινό;

19.05.2010
Βόμβα μεγατόνων... έριξε ο Ηλίας Ψινάκης με τη δήλωσή του ότι θέλει να κάνει πρωινό! Έτσι, άρχισαν να ανησυχούν στο Mega κάποιοι... πεντάμορφοι, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς

Βόμβα μεγατόνων... έριξε ο Ηλίας Ψινάκης με τη δήλωσή του ότι θέλει να κάνει πρωινό! Έτσι, άρχισαν να ανησυχούν στο Mega κάποιοι... πεντάμορφοι, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ανάσαναν με ανακούφιση όταν διέρρευσαν πληροφορίες που τον θέλουν να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον AΝΤ1, και μάλιστα στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια!

Ηεπιθυμία του Ηλία Ψινάκη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην πρόσφατη δήλωσή του, έγινε πιο ξεκάθαρη και οι συζητήσεις... άναψαν για τον καινούργιο ρόλο που μπορεί να αναλάβει ο γνωστός μάνατζερ, ταράζοντας για άλλη μια φορά τα νερά της σοουμπίζ. Ποιοι φοβούνται τον Ηλία Ψινάκη; Πολλά ακούστηκαν στα γραφεία του AΝΤ1 για την επόμενη κίνησή του. Από τη μία, τον θέλουν να αναλαμβάνει δική του ανατρεπτική εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου και από την άλλη ότι με τη νέα σεζόν θα είναι αχτύπητο τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αν και η «συνταγή» του εναλλακτικού πρωινού Καραμέρου - Χαριτάτου πέτυχε, τίποτε δεν αποκλείει τη μεγάλη ανατροπή... Φαίνεται όμως ότι προς το παρόν κερδίζει έδαφος η ιδέα μιας πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, με παρουσιαστές τη Ζέτα και τον Ηλία. Κι αυτό γιατί τόσο εκείνη έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, για να αναλάβει ένα καθημερινό πρωινό, αλλά και ο Ηλίας έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «βαριέται να σηκώνεται πρωί»!

Μάλιστα, όπως ακούστηκε να λέει στέλεχος του καναλιού, «μόνο η Μακρυπούλια μπορεί να κάνει καλά τον Ηλία Ψινάκη». Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν ο Ψινάκης λέει κάτι, δεν το... πετάει τυχαία! Οπότε μάλλον κάτι ξέρει ή κάτι περιμένει, όπως έλεγε το ίδιο πρόσωπο, τονίζοντας ότι μπορεί να είναι τόλμημα αυτή η συνύπαρξη, αλλά ο τολμών νικά!