Έδωσε τα χρήματα και αφέθηκε ελεύθερη

14.05.2010
Τρίτη μεσημέρι δόθηκε τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη της Άντζελας Δημητρίου για την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών.

Τρίτη μεσημέρι δόθηκε τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη της Άντζελας Δημητρίου για την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών. Η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε το ποσό των 13.000 ευρώ που επιζητούσε η συγχωνευτική απόφαση του δικαστηρίου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, να αγκαλιάσω τη μάνα μου, την κόρη μου, το γιο μου και τα εγγόνια μου», είπε η «Λαίδη» κατά την έξοδό της από το αστυνομικό τμήμα, ενώ επανέλαβε ότι τα πρόσωπα που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει τώρα να υποστούν και τις συνέπειες.

«Πλέον νιώθω ελεύθερη κι ωραία, γιατί ευτυχώς τελείωσα με αυτή την ιστορία. Ωστόσο, το να πληρώνεις πράγματα που χρωστάνε άλλοι είναι διπλή πίκρα. Εγώ δεν εκδικούμαι, ο νόμος εκδικείται. Κι έτσι όπως ο νόμος τιμώρησε εμένα, θα τιμωρήσει τώρα αυτούς που πρέπει».

Η «Λαίδη» ανακουφισμένη από την τελική εξέλιξη της υπόθεσης, αν και πολύ κουρασμένη, δεν δίστασε να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους: «Με έστησαν στον τοίχο, με έβγαλαν φωτογραφίες και σας πληροφορώ ότι είναι οι ωραιότερες της καριέρας μου»!