Η Ρούλα «τρώει» την Άντα

19.05.2010
Όλο και λιγοστεύουν οι εμφανίσεις της Άντας Λιβιτσάνου στο «Greek Idol», τόσο που σε λίγο θα γίνει... άφαντη! Το «βαρύ πυροβολικό» Ρούλα Κορομηλά ήρθε για να σαρώσει τα πάντα.

Όλο και λιγοστεύουν οι εμφανίσεις της Άντας Λιβιτσάνου στο «Greek Idol», τόσο που σε λίγο θα γίνει... άφαντη! Το «βαρύ πυροβολικό» Ρούλα Κορομηλά ήρθε για να σαρώσει τα πάντα. Τι θα γίνει με την Άντα Λιβιτσάνου; Το ερώτημα αυτό ακούγεται συνεχώς τις τελευταίες μέρες σε γραφεία του Alpha, όπου μέχρι και... στοιχήματα πέφτουν για το πότε φεύγει η ηθοποιός. Και μπορεί αρχικά να συμφώνησε να είναι η παρουσιάστρια, αλλά τελικά βρέθηκε να κάνει... πάσες από τα παρασκήνια με τους παίκτες ή μέσα από το κοινό.

Μάλιστα, λέγεται ότι και οι Γερμανοί δεν καλοβλέπουν την οικονομική συμφωνία που έχουν κάνει μαζί της, καθώς πλέον είναι ο... αδύναμος κρίκος του παιχνιδιού. Λέγεται επίσης ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά για μερικά λεπτά εμφάνισης στο σόου. Η Ρούλα Κορομηλά, με τη δυνατή προσωπικότητα και την εμπειρία της, από τη στιγμή που ανέβηκε στο πλατό δεν άφησε κανένα περιθώριο για συμπρωταγωνιστικό ρόλο ή έστω για δεύτερο ρόλο στην παρουσίαση του σόου. Έτσι, απ’ ό,τι ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες, η πόρτα της εξόδου είναι πολύ κοντά για την Άντα Λιβιτσάνου.

Το δυναμικό comeback βρίσκει τη Ρούλα αποφασισμένη να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο «Greek Idol» και να διατηρήσει την κυριαρχία της. Ήδη στα live, χάρη στις προσωπικές φιλίες της, εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής ? ήδη πέρασαν ο Γιάννης Πλούταρχος, η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου. Η τελευταία μάλιστα έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το διαζύγιο, εντυπωσιακή, ανανεωμένη και με την καινούργια version του «Όντως», την οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά. Και όπως λέγεται, θα δούμε και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως η Πέγκυ Ζήνα και η Έλενα Παπαρίζου.

Η Ρούλα κρύβει όμως και άλλους «άσους» στο μανίκι... Σύντομα θα τη δούμε να παρουσιάζει ένα live παρέα με τον Νίκο Αλιάγα, ενώ περιμένει και την απάντηση του καλού της φίλου Γιώργου Καπουτζίδη.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια το κρατάει για το τελευταίο live της φετινής σεζόν. Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζει δώρο-έκπληξη στην κουμπάρα του Ρούλα Κορομηλά. Ένα καινούργιο τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο ίδιος με την Άννα Βίσση, ειδικά αφιερωμένο στη Ρούλα για την τελευταία εκπομπή του «Greek Idol»!

Όσο για την ερχόμενη σεζόν; Θα γίνει lifting εκ βάθρων, αφού ακόμα και τα μέλη της επιτροπής θα αλλάξουν, τα οποία θα καλύπτουν όλο το φάσμα του τραγουδιού και θα έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο κοινό.

Ρούλα εναντίον Σάκη
«Greek Idol 2» εναντίον «Χ-Factor 3» και όλo το βαρύ... πυροβολικό επί σκηνής σε μάχη μέχρις εσχάτων! Την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, και μάλιστα σε εποχή κρίσης, ποιος θα την κερδίσει; Η Ρούλα πάντως δεν έχει ανοίξει ακόμα ούτε τα μισά χαρτιά της! Ο αγώνας προμηνύεται σκληρός και το ερώτημα ένα: Θα αντέξουν στο... σκοινί οι δύο φίλοι Ρούλα και Σάκης; Και ποιος θα κερδίσει τελικά;

Όλοι θεωρούν σίγουρο ότι το «X-Factor 3» στον ΑΝΤ1 θα αποτελέσει το... αντίπαλο δέος του «Greek Idol 2», αφού θα υπάρξει και συνέχεια του talent show στον Alpha, και ο μόνος κατάλληλος για να... χτυπήσει τη Ρούλα Κορομηλά δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά. Ήδη στο αντίπαλο... στρατόπεδο γίνονται σκέψεις για το πώς θα περάσουν στην αντεπίθεση, δημιουργώντας ένα talent show διαφορετικό, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη δημοτικότητα του Σάκη θα «χτυπήσει» την πρωτιά.