Τα κανάλια έχουν τη λύση...

20.05.2010
Δεν ξέρετε πότε θα πάρετε το επίδομα; Τα χρέη από τις κάρτες και τα δάνεια σας πνίγουν; Δεν έχετε χρήματα να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή μήπως ψάχνετε νύφη για το γιο σας; Η τηλεόραση πλέον τα... παρέχει όλα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την εκπομπή που σας ταιριάζει και μπορεί να σας δώσει τη λύση και καλή επιτυχία!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν ξέρετε πότε θα πάρετε το επίδομα; Τα χρέη από τις κάρτες και τα δάνεια σας πνίγουν; Δεν έχετε χρήματα να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή μήπως ψάχνετε νύφη για το γιο σας; Η τηλεόραση πλέον τα... παρέχει όλα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την εκπομπή που σας ταιριάζει και μπορεί να σας δώσει τη λύση και καλή επιτυχία!

Το δίκιο του εργάτη
Τι θα γίνει με τις έκτακτες εισφορές; Έχετε τις προϋποθέσεις για να βγείτε στη σύνταξη; Τι θα αλλάξει τελικά στο ασφαλιστικό; Ο Γιώργος Αυτιάς είναι σίγουρα ο άνθρωπός σας. Ο αγαπημένος παρουσιαστής όλων των συνταξιούχων, ο δημοσιογράφος που παλεύει καθημερινά on air για το δίκιο του εργάτη. Θα μας πείτε, το ίδιο δεν κάνουν και οι υπόλοιπες πρωινές ενημερωτικές εκπομπές; Ναι, αλλά αυτός έχει το δικό του μοναδικό τρόπο. Και δεν βαριέται να τα λέει και να τα ξαναλέει σ’ αυτούς που μας οδήγησαν ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία, μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα του. Ακόμη και στο ασανσέρ να κλειστείτε, λόγω των διακοπών της ΔΕΗ, θα σας βγάλει στον αέρα και... ποιος είδε τον Αυτιά και δεν τον φοβήθηκε!

Για τους  χρεοκοπημένους
Έχει πέσει έξω ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός; Χρωστάτε σε κάρτες, δάνεια, στην εφορία, ακόμη και της Μιχαλούς; Ο Νίκος Σαμοΐλης θα καθαρίσει. Για λογαριασμό σας! Μην περιμένετε βέβαια να σας δώσει χρήματα. Απλώς θα καταμετρήσει τα χρέη σας, θα κάνει αρκετές προσθαφαιρέσεις μέχρι να βγάλει συμπέρασμα και στη συνέχεια έρχεται η ετυμηγορία: «Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι... για τα επόμενα χρόνια δεν θα τρώτε τίποτα»! Είναι άραγε ανάγκη να βγείτε στην τηλεόραση για να εντοπίσετε το μέγεθος του προβλήματος; Μάλλον ναι, αφού, όπως λένε και οι ειδικοί, «η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας». Μια κοινωνίας που εκπαιδεύεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια να θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης.

Ζεστά και μετρητά...  ευρώπουλα
Αν, πάλι, χρειάζεστε χρήματα άμεσα, χωρίς διαδικασίες, όπως ζητάνε συνήθως οι τράπεζες, η τηλεόραση έχει και πάλι τη λύση! Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα τηλεπαιχνίδια και καλή επιτυχία. Μπορεί να μην προλαβαίνετε να πάτε στην «Παταγονία», σίγουρα όμως υπάρχει μια θέση στην «Εκδίκηση της ξανθιάς». Για τους ολιγαρκείς, προτείνουμε το «Κάτι ψήνεται» και το «Love Bites», από το οποίο μπορείτε να βγείτε ακόμα και ζευγαρωμένοι. Ζεστά και μετρητά ευρώπουλα μοιράζει το Σαββατοκύριακο και η Αννίτα Πάνια, μόνο που θα πρέπει να γίνετε... παρατράγουδο. Αν όμως η ανάγκη σας είναι μεγάλη, τολμήστε το και αφήστε τους άλλους να λένε: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα».

Προξενήτρα TV
Ψάχνετε νύφη για το γιο σας; Είστε αγρότης που βαρεθήκατε τη μοναξιά στα μπλόκα και ψάχνετε μια αιθέρια ύπαρξη για παρέα; Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν αυτό ακριβώς που ζητάτε. Αν είστε αγρότης, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην πρώτη και στο «Αγρότης μόνος ψάχνει». Αν, πάλι, ανήκετε στην κατηγορία των αντρών που δεν κάνουν τίποτα χωρίς την έγκριση της μαμάς τους, προτιμήστε τη δεύτερη και το «Μια νύφη για το γιο μου». Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται και ριάλιτι σχετικό με την προετοιμασία γάμων  "αν το επιτρέψει τελικά η κρίση", ξέρετε πού θα απευθυνθείτε αν τελικά πετύχει το τηλε-προξενιό. Η τηλεόραση, βλέπετε, δεν διαθέτει μόνο έξυπνες, αλλά και οικονομικές λύσεις.

Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα
Και άντε και παντρευτήκατε και κάνατε τη δική σας οικογένεια. Τι γίνεται όμως όταν τα... παλιόπαιδα αρνούνται να διαβάζουν, δεν πάνε στην ώρα τους για ύπνο, δεν τρώνε το φαγητό τους, γενικά, δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί τους; Η «Super Νταντά» είναι εδώ για σας. Θα έρθει στο σπίτι σας, θα εντοπίσει το πρόβλημα, θα αναρτήσει στον τοίχο τους δικούς της κανόνες και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι και από αυτή την τηλεοπτική σας εμπειρία. Να δείτε για πότε θα μαζεύουν τα παιχνίδια τους, για να μη γίνουν και πάλι «ρόμπα» στους φίλους τους που τα είδαν στην TV.

Από εφιάλτης...όνειρο
Λύσατε όλα τα θέματα με την οικογένεια; Καιρός να κάνετε κάτι και με το σπίτι. Βαρεθήκατε πια τα ίδια έπιπλα τόσα χρόνια, ενώ οι πόρτες άρχισαν να τρίζουν και τα ντουλάπια της κουζίνας να πέφτουν; Ο Σπύρος Σούλης και η Σίσσυ Φειδά είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να μπείτε «Με το δεξί» σε ένα «Σπίτι απ’ την αρχή»! Αν έχετε κόρη της παντρειάς, προτιμήστε τη δεύτερη, που έχει και καλό μάστορα. Όλα τα κορίτσια δηλώνουν τρελαμένα με τον Γιώργη και πού ξέρετε μπορεί να προκύψει ειδύλλιο και να έχετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Αν είστε δε εστιάτορας και θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον... εφιάλτη Έκτορα Μποτρίνι. Μη σας τρομάζει η αυστηρότητά του, ούτε να το βάλετε κάτω όταν ο Μποτρίνι θα ρίχνει τη μακαρονάδα στο πάτωμα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα κι εσείς θα έχετε κάνει τσάμπα διαφήμιση στην επιχείρησή σας.

Επαγγελματικός  προσανατολισμός
Αφού τακτοποιήθηκαν όλα, καιρός να αποκαταστήσετε και τα παιδιά σας. Πού να τρέχουν, τώρα, να σπουδάζουν και να παίρνουν διπλώματα; Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά τους ταλέντα και στείλτε τα στην TV! Αν τραγουδούν έστω και στο μπάνιο, η πόρτα είναι ανοιχτή στο «X-Factor» και το «Greek Idol». Αν, πάλι, έχουν άλλα χαρίσματα, καλύτερα να δοκιμάσουν την τύχη τους στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Φροντίστε όμως να κάνετε κι ένα καλό κονέ με τους κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Δημήτρη Κοντόπουλο, Γιώργο Λεβέντη, Κώστα Καπετανίδη και Ηλία Ψινάκη. Οι δύο πρώτοι θα τους γράψουν τα τραγούδια, ο Λεβέντης θα αναλάβει το CD, ο Καπετανίδης το βιντεοκλίπ και ο Ψινάκης θα τους μανατζάρει. Η επιτυχία είναι σίγουρη!

Αξίζει να το δεις
Αν τελικά τα κάνετε όλα και μάλιστα με επιτυχία, τότε θα ανοίξει μπροστά σας μία ακόμη μεγάλη πόρτα της τηλεόρασης. Αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Αξίζει να το δεις και να παραδειγματιστείς» θα είναι σίγουρα ο τίτλος της εκπομπής στην οποία θα πρωταγωνιστείτε εσείς, ο απλός τηλεθεατής που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη μικρή οθόνη για να λύσει όλα του τα προβλήματα. Όπως θα είστε καθισμένος στον καναπέ και θα κάνετε τον απολογισμό σας παρέα με την Τατιάνα, μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα για να αναρωτηθείτε: «Όποιο κι αν είναι το αντάλλαγμα αξίζει αυτό που ζεις να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την TV;»...