Η Lady Gaga κατέκτησε και το Βερολίνο

12.05.2010
Με αμφίεση που θύμιζε την κακιά μάγισσα των παραμυθιών η γνωστή για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της τραγουδίστρια παρέλαβε τέσσερα βραβεία για το άλμπουμ της "The Fame Monster" κατά τη διάρκεια της περιοδείας στη Γερμανική πρωτεύουσα.


Με αμφίεση που θύμιζε την κακιά μάγισσα των παραμυθιών η γνωστή για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της τραγουδίστρια παρέλαβε τέσσερα βραβεία για το άλμπουμ της "The Fame Monster" κατά τη διάρκεια της περιοδείας στη Γερμανική πρωτεύουσα.

Αν εξαιρέσει κανείς το μυτερό καπέλο και τη μεγάλη μυτερή μύτη, τίποτα άλλο δεν έλειπε. Φορώντας ένα μακρύ, μαύρο -φυσικά- φόρεμα, μαύρο μανδύα και μαύρο βέλος στο πρόσωπό της, η Lady Gaga εμφανίστηκε περήφανη μπροστά σε ακόμη μία διάκριση. Στο συνολικό outfit ξεχώριζαν επίσης οι γκρίζες ανταύγειες που έχει προσθέσει στην ξανθιά χαίτη της, αλλά και τα απερίγραπτα παπούτσια της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaga προκαλεί με το συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχε χρειαστεί ποτέ βοήθεια για να βαδίσει. Μέχρι χθες, δηλαδή, αφού οι πανύψηλες πλατφόρμες που διάλεξε να φορέσει στην απονομή των βραβείων της δεν είχαν καθόλου τακούνια!

Σε κάθε βήμα που έκανε, λοιπόν, έπρεπε να πιάνεται από κάπου για να μην πέσει. Έτσι, κάποιος από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης ανέλαβε ενεργό ρόλο ως "δεκανίκι" -στην κυριολεξία- αφού ήταν αδύνατο να κάνει ένα βήμα μόνη της. Ευτυχώς που όταν χρειάστηκε να σταθεί απλά, για να μιλήσει, αλλά και να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τα βραβεία της, η Lady, ισορρόπησε μια χαρά.

Η Gaga θα εμφανιστεί σήμερα στην U2 World Arena του Βερολίνου, ενώ χθες εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμβούργο. Στη συνέχεια το πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας-μαμούθ με τίτλο "Monster Ball Tour" που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο από τις ΗΠΑ, έχει Ολλανδία, Βέλγιο και Γαλλία πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 27 Μαΐου.

Μετά τη σημερινή συναυλία όμως, η 24χρονη τραγουδίστρια θα έχει ένα κενό τριών ημερών για ξεκούραση, την οποία μάλιστα μάλλον έχει μεγάλη ανάγκη αν κρίνουμε από την πρόσφατη, κάπως πεσμένη εμφάνισή της στο American Idol.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που ο διάσημος για τα μιούζικαλ που γράφει Σερ Άντριου Λόιντ Βέμπερ (Sir Andrew Lloyd Webber) αποφασίσει την παραγωγή του "Μάγου του Οζ", για τον ρόλο της Κακιάς Μάγισσας της Δύσης δεν θα χρειαστεί να ψάξει καθόλου στις ακροάσεις! Η Gaga τον έχει στο τσεπάκι της!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα