Η έγκυος Κλόντια Σίφερ ποζάρει γυμνή

12.05.2010
Τι και αν πρόκειται να γεννήσει αυτό τον μήνα; Η 39χρονη καλλονή δέχτηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για την Γερμανική "Vogue" όταν ήταν επτά μηνών έγκυος. Το αποτέλεσμα κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού που μόλις κυκλοφόρησε και έχει την υπογραφή του καλού της φίλου και σχεδιαστή της Channel, Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld).


Τι και αν πρόκειται να γεννήσει αυτό τον μήνα; Η 39χρονη καλλονή δέχτηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για την Γερμανική "Vogue" όταν ήταν επτά μηνών έγκυος. Το αποτέλεσμα κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού που μόλις κυκλοφόρησε και έχει την υπογραφή του καλού της φίλου και σχεδιαστή της Chanel, Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld).

Πιο λαμπερή και σίγουρη από ποτέ η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) αποκαλύπτει περιχαρής την κοιλίτσα της τρίτης αυτής εγκυμοσύνης της. Και μάλιστα παρόλο που η συγκεκριμένη πόζα είναι πιστή απομίμηση αυτής που η πρώτη διδάξασα Ντέμι Μουρ (Demi Moore) καθιέρωσε το 1991 και πάρα πολλές άλλες υιοθέτησαν στο μεταξύ, η Σίφερ κατορθώνει να την "κάνει δική της".

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το τρίτο παιδί που περιμένουν η Σίφερ και ο σκηνοθέτης σύζυγός της Μάθιου Βον (Matthew Vaughn) είναι κοριτσάκι. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού είναι ο 7χρονος Κασπάρ (Caspar) και η 5χρονη Κλεμεντίν (Clementine).
Μιλώντας για το νέο μέλος της οικογένειας, η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της ενώ δήλωσε ότι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πως θα τη φωνάζουν.

"Νιώθω πιο προετοιμασμένη αυτή τη φορά. Ξέρω ακριβώς τι να περιμένω και είμαι ενθουσιασμένη. Όσο για το όνομα, δεν έχουμε διαλέξει ακόμη. Πάντα το αφήνουμε για την τελευταία στιγμή. Είμαστε απαίσιοι! Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν ακόμη στην κλινική και δεν ξέραμε πως θα τα φωνάζουμε", σχολίασε συγκεκριμένα.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Κλόντια Σίφερ είχε μιλήσει για πόσο επηρέασε τη ζωή και τη δουλειά της ο γάμος και το πρώτο της παιδί. "Είχα συνηθίσει να δουλεύω κάθε μέρα και να ταξιδεύω διαρκώς σε όλο τον κόσμο. Δούλευα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Όμως, όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτό ήταν πιο σημαντικό και δούλευα μόνο τις καθημερινές. Όταν έκανα παιδιά, έγινα ακόμη πιο προσεκτική. Η δουλειά του μοντέλου είναι καλή γιατί μπορεί να είσαι μια μέρα εδώ, δυο μέρες εκεί... δεν λείπεις για μεγάλο χρονικό διάστημα", εξήγησε.

Επίσης, δηλώνοντας ότι "λατρεύει να είναι έγκυος", η Κλόντια χαρακτήρισε την εγκυμοσύνη ως μία περίοδο όπου "μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε θέλεις, χωρίς τύψεις". "Δεν νιώθεις τύψεις. Και το λέω εγώ που ένιωθα μεγάλες τύψεις αν μια μέρα δεν δούλευα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μου έχουν συμβεί αρκετά παράξενα πράγματα. Για παράδειγμα, πριν μείνω έγκυος, πρόσεχα πάντα το βάρος μου. Είχα προσωπικό γυμναστή, δεν έτρωγα τίποτα γλυκό. Όμως, όταν έμεινα έγκυος, και ειδικά κατά την περίοδο του θηλασμού, κατάλαβα τι συνέβαινε ακριβώς... Μπορούσα να τρώω ό,τι ήθελα. Αν δεν έτρωγα αρκετά, έχανα βάρος", είπε με την εμπειρία του ειδικού πια. Με το καλό να υποδεχτεί και το τρίτο παιδάκι της, λοιπόν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα