Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη

11.05.2010
Μπορεί το όνομά της να μην είναι οικείο, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό "FHM", το σούπερ μόντελ από την Καλιφόρνια Μαρίσα Μίλερ (Marisa Miller) είναι για φέτος η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.


Μπορεί το όνομά της να μην είναι οικείο, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό "FHM", το σούπερ μόντελ από την Καλιφόρνια Μαρίσα Μίλερ (Marisa Miller) είναι για φέτος η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Το γνωστό διεθνές αντρικό περιοδικό διεξάγει κάθε χρόνο παγκόσμια ψηφοφορία για τον πολυπόθητο αυτό τίτλο. Στη φετινή ψηφοφορία περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ψήφισαν υπέρ της Μίλερ, η οποία είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην ετήσια έκδοση του περιοδικού "Sports Illustrated" όπου τα πιο ωραία κορίτσια του κόσμου φωτογραφίζονται σε εξωτικές παραλίες με το μαγιό τους.

Η Μαρίσα γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια, είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Γκρίφιν Γκες (Griffin Guess) και ασχολείται με τον μόντελινγκ από τα 16 της. Έχει κάνει άπειρα εξώφυλλα, ενώ είναι το "πρόσωπο" στις διαφημιστικές καμπάνιες της Harley-Davidson και της Victoria’s Secret.

Μπορεί η επαγγελματική παρουσία της να είναι αρκετά δυναμική, αλλά η γενικότερα χαμηλών τόνων καλλονή έχει ακόμη αρκετό δρόμο να κάνει μέχρι να γίνει το όνομά της τόσο οικείο όσο μερικών από τις σύγχρονές της. Η διάκριση που μόλις κέρδισε, την οποία παρεμπιπτόντως πέρυσι κατείχε η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) σίγουρα θα της δώσει την ώθηση που χρειαζόταν ως προς τη σχέση της με το ευρύτερο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε τους αναγνώστες 24 διεθνών εκδόσεων του περιοδικού "FHM" σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Κίνα, η Γαλλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική. Στην αντίστοιχη που έγινε αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, την πρώτη θέση κατέκτησε μετά φανών και λαμπάδων η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), ενώ η Μαρίσα αρκέστηκε στην τρίτη.

Εξηγώντας το "φαινόμενο" Μαρίσα Μίλερ, ο αρχισυντάκτης της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού, τόνισε ότι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το χαρακτηριστικό ηλιοκαμένο σεξ απήλ της, που ξεσηκώνει τους άντρες σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, την ίδια τη Μαρίσα, η οποία μεταξύ άλλων είναι και δεινή σέρφερ, δεν φαίνεται να την εντυπωσιάζουν όλα αυτά. Όπως έχει δηλώσει παλιότερα: "Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν όλα αυτά, αλλά θα ήταν κουτό να τα αφήσω να με επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Στο κάτω κάτω, μιλάμε για μόντελινγκ. Δεν είναι ότι βρήκα τη θεραπεία για τον καρκίνο".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα