Το 'χασε η Lady Gaga

07.05.2010
Σκούρα τα πράγματα για την 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια καθώς όπως φαίνεται, το βάρος της παγκόσμιας περιοδείας της είναι μεγαλύτερο από όσο φανταζόταν ότι μπορούσε να σηκώσει.



Σκούρα τα πράγματα για την 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια καθώς όπως φαίνεται, το βάρος της παγκόσμιας περιοδείας της είναι μεγαλύτερο από όσο φανταζόταν ότι μπορούσε να σηκώσει.

Χθες το βράδυ η Lady Gaga εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι "American Idol" όπου παρουσίασε στο κοινό το καινούριο σίνγκλ της με τίτλο "Alejandro". Όμως, κάποιες νότες της που της ξέφυγαν στην αρχή του τραγουδιού έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για τις αντοχές της.

Καθισμένη σε ένα πιάνο ξεκίνησε την ερμηνεία της με τους πρώτους στίχους από την επιτυχία της "Bad Romance" οι οποίοι όμως δεν "έβγαιναν" με τον γνωστό αβίαστο τρόπο που έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Η ίδια έμοιαζε να πασχίζει αλλά η φωνή να μην ακολουθεί. Μέχρι που, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, σε ορισμένα σημεία ακουγόταν σαν να σπάει, πατώντας σε λάθος νότες.

Ευτυχώς, δηλαδή, που επίδοσή της δεν επρόκειτο να κριθεί από τον "πολλά βαρύ" Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) εκείνο το βράδυ, γιατί δεν θα ήταν ευχάριστα αυτά που θα άκουγε...

Κατά τα άλλα, τις εντυπώσεις κέρδισε για ακόμη μια φορά η προκλητική της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Gaga τραγούδησε καλυμμένη από έναν μαύρο, μακρύ δαντελένιο μανδύα με κουκούλα, τον οποίο έβγαλε λίγο αργότερα αποκαλύπτοντας την ολόσωμη, διχτυωτή και στολισμένη με μαύρα κεντήματα φόρμα που φορούσε από κάτω. Με αυτή την αμφίεση λικνιζόταν με τη γνωστή της χάρη στη σκηνή μαζί με τους ημίγυμνους χορευτές που τη συνόδευαν, προσπαθώντας να συνέλθει από τις παραφωνίες της... κακής αρχής.

Τι να κάνει βέβαια και η γυναίκα; Άνθρωπος είναι και αυτή. Η περιοδεία-μαμούθ με τίτλο "Monster Ball Tour" που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο από τις ΗΠΑ, πέρασε από τη Μεγάλη Βρετανία τον Φεβρουάριο, πήγε στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία τον Μάρτιο και έφτασε μέχρι τη Γιοκοχάμα για την τελευταία παράσταση στις 18 Απριλίου, δεν μπορεί παρά να την εξάντλησε.

Όμως, ούτε τώρα θα βρει χρόνο να ξεκουραστεί, αφού αυτό τον μήνα, η περιοδεία επέστρεψε στη Γηραιά Ήπειρο όπου αναμένεται στη Σουηδία, στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και ξανά τη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα λέει ΗΠΑ και Καναδά τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο ξανά στην Ευρώπη όπου θα γυρίζει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Δεν είναι να αναρωτιέται, λοιπόν, κανείς για τις αντοχές της. Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο που μας πέρασε, είχε ένα ακόμη συμβάν παρόμοιο με το χθεσινό, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας τραγούδησε ξαπλωμένη στη σκηνή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα