Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραδέχεται τον καυγά

07.05.2010
Τις φήμες για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ των πρωταγωνιστριών του "Sex & The City" έρχεται να επιβεβαιώσει με σχόλιο που έκανε χθες η ίδια η Κάρι (Carrie). Αρνήθηκε, όμως, ότι υπάρχει πικρός ανταγωνισμός μεταξύ της ίδιας, της Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), της Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και της Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis).


Τις φήμες για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ των πρωταγωνιστριών του "Sex & The City" έρχεται να επιβεβαιώσει με σχόλιο που έκανε χθες η ίδια η Κάρι (Carrie). Αρνήθηκε, όμως, ότι υπάρχει πικρός ανταγωνισμός μεταξύ της ίδιας, της Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), της Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και της Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis).

"Μερικές φορές όλοι πληγωνόμαστε", υποστήριξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) ομολογώντας ότι όντως υπάρχουν συγκρούσεις στα παρασκήνια της ιδιαίτερα δημοφιλούς κινηματογραφικής ταινίας, το σίκουελ της οποίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις 27 Μαΐου.

Μιλώντας στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού "Marie Claire" η 45χρονη ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες των γυρισμάτων. "Όταν είσαι στο γύρισμα και δουλεύεις άπειρες ώρες κάθε μέρα μακριά από το σπίτι σου, εξαντλείσαι. Υπάρχουν φορές που όλες γινόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητες και κάπου κάπου όλοι πληγωνόμαστε", εξήγησε. "Όμως, δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τον τρόπο με τον οποίο έχω φερθεί σε ανθρώπους", τονίζει στο τέλος.

Από την πλευρά της η 44χρονη Νίξον συμφωνεί με την Πάρκερ λέγοντας: "Δεν ήταν πάντα εύκολος ο δρόμος. Αλλά ο ισχυρισμός ότι είμαστε όλες τσακωμένες μεταξύ μας είναι γελοίος".

Για την ακρίβεια, η κοκκινομάλλα Μιράντα (Miranda) υποστήριξε ότι οι τέσσερις γυναίκες βρίσκονται κοινωνικά ακόμη και όταν δεν δουλεύουν μαζί. "Πάμε στο θέατρο μαζί ή πάμε η μία στο σπίτι της άλλης για φαγητό", αποκάλυψε συγκεκριμένα. Εξάλλου, δεν είναι άγνωστο ότι η Νίξον και η Πάρκερ έχουν γειτονικά εξοχικά, με αποτέλεσμα οι γιοι τους να παίζουν πολύ συχνά μαζί τα καλοκαίρια.

Προχωρώντας και αρκετά παραπέρα, η Νίξον παραδέχεται ότι θα συμμετείχε με μεγάλη χαρά σε επόμενο "Sex & The City" στο μέλλον. "Αν η Σάρα Τζέσικα και ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (Michael Patrick King) (σ.σ. συγγραφέας και σκηνοθέτης) αποφασίσουν να κάνουν κι άλλο, θα είμαι εκεί. Θα πήγαινα μαζί τους με κλειστά τα μάτια", υποστήριξε.

Στο μεταξύ, η τρίτη της παρέας, η 45χρονη Ντέιβις διέψευσε φήμες που την ήθελαν να έχει αρνηθεί να φάει μαζί με την Κιμ Κατράλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Sex Αd Τhe City 2" στο Μαρόκο. "Σε δημοσίευμα κάποιας ταμπλόιντ, γράφτηκε ότι όταν ήμασταν στο Μαρόκο, τρώγαμε στο ίδιο εστιατόριο με την Κιμ, αλλά δεν καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι, ούτε μιλούσαμε καν. Με στεναχώρησε πολύ. Εγώ, κάθε μέρα που τελείωνε το γύρισμα πήγαινα στο γυμναστήριο και έτρωγα στο δωμάτιό μου. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα φορούσα τα καλά μου για να κατέβω στο εστιατόριο να φάω. Η Κιμ, όμως, είναι. Η όλη ιστορία υποστήριζε ότι δεν τα πάμε καλά μεταξύ μας. Είναι γελοίο", εξήγησε με πάθος η κινηματογραφική Σάρλοτ (Charlotte).

Στη συνέχεια, η Ντέιβις ανέσυρε αναμνήσεις από κοινό τους παρελθόν λέγοντας: "Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί, κάθε Παρασκευή που τελειώναμε τα γυρίσματα πολύ αργά το βράδυ, μπαίναμε στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε στα Χάμπτονς. Τις λατρεύω αυτές τις αναμνήσεις. Δουλεύαμε τόσες πολλές ώρες. Μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά, δουλειά... Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να κάνουμε την εκπομπή να πετύχει. Δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλο στη ζωή μας. Εγώ, για παράδειγμα, είχα μόνο τον σκύλο μου και τίποτα άλλο".

Αλλά και η τελευταία της παρέας, η εκρηκτική Σαμάνθα (Samantha), αρνείται την οποιαδήποτε κρίση στη σχέση των τεσσάρων γυναικών. "Οι 19 ώρες δουλειά την ημέρα προκαλούν μεγάλη ένταση, είτε οδηγείς φορτηγό, είτε δουλεύεις σε ορυχείο, είτε είσαι στο γύρισμα προσπαθώντας να δείχνεις λαμπερή και ξεκούραστη στις 4 τα ξημερώματα. Η συναδελφικότητα που υπήρχε όμως σε όλη αυτή τη διαδικασία βοηθούσε πολύ. Η χημεία ανάμεσα στις τέσσερίς μας είναι πολύ δυνατή", εξήγησε η 53χρονη Κιμ Κατράλ.

Για την ακρίβεια, η Κατράλ υποστηρίζει ότι οι φήμες που τις θέλουν να σκοτώνονται μεταξύ τους, δεν είναι παρά αποκυήματα της φαντασίας των ταμπλόιντ "που προτιμούν να προβάλουν τις γυναίκες με αυτά τα πρότυπα, παρά όπως προτείνει η ταινία: δουλεύοντας μαζί και έχοντας μεγάλη δύναμη".

Όσο για το πολυαναμενόμενο "Sex & The City 2", έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια πολύ ώστε να μην διαρρεύσουν λεπτομέρειες για την πλοκή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί έχουν τοποθετήσει ειδικούς αντι-σαρωτικούς μηχανισμούς στο πρωτότυπο σενάριο. Με αυτό τον τρόπο, λέγεται ότι αν κάποιος προσπαθήσει να αντιγράψει μια σελίδα, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να τυπώσει μια σελίδα γεμάτη με τις λέξεις "do not copy" (μην αντιγράφεις) επάνω.

Επίσης, όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια ρούχων και υπεύθυνη για τη στυλιστική εικόνα των πρωταγωνιστριών, Πατρίτσια Φιλντ (Patricia Field), προσπάθησαν πολύ να αποπροσανατολίσουν το κοινό κατά τη διάρκεια των εξωτερικών γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη. "Έτσι, όταν ξέραμε ότι οι παπαράτσι ήταν εκεί, ντύναμε τις ηθοποιούς παραπλανητικά, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την έκπληξη. Όπως έγινε και με το νυφικό με το οποίο φωτογραφήθηκε η Κιμ Κατράλ, για παράδειγμα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα