Τζουντ & Σιένα: η πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί

04.05.2010
Μπορεί η αναθέρμανση στη σχέση τους να είναι κοινό μυστικό εδώ και μήνες, ωστόσο δεν υπήρχε επίσημο πειστήριο για αυτή. Μέχρι τώρα.


Μπορεί η αναθέρμανση στη σχέση τους να είναι κοινό μυστικό εδώ και μήνες, ωστόσο δεν υπήρχε επίσημο πειστήριο για αυτή. Μέχρι τώρα.

Ο Τζουντ Λο (Jude Law) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) επέλεξαν να κάνουν την πρώτη τους επίσημη, δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι σε ένα ιδιαίτερα κοσμικό γεγονός χθες το βράδυ. Περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "American Woman: Fashioning a National Identity exhibition" που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης "Costume Institute Gala Benefit" στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης (The Metropolitan Museum of Art) της Νέας Υόρκης.

Βαδίζοντας χέρι χέρι και ανταλλάσσοντας βλέμματα και γελάκια όλο νόημα, ο Τζουντ και η Σιένα έκλεψαν την παράσταση σε μια εκδήλωση όπου παραβρέθηκε όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Εκείνη έλαμπε μέσα στο μαύρο φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ που φορούσε ενώ έμοιαζε σαν να μην πέρασε μια μέρα από το "Alfie" του 2004 όπου οι δυο τους πρωτοερωτεύτηκαν.

Τα Χριστούγεννα του ίδιου χρόνου αρραβωνιάστηκαν αλλά το 2005, η Σιένα παράτησε τον καλό της όταν έγινε γνωστό ότι την είχε απατήσει με τη νταντά των παιδιών του. Ο Τζουντ έχει τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του Σάντι Φροστ (Sadie Frost) -τον 13χρονο Ράφερτι (Rafferty), την 9χρονη Άιρις (Iris) και τον 7χρονο Ρούμπι (Rubby)- αλλά και ακόμη ένα μωράκι. Η μόλις 7 μηνών Σοφία (Sophia) του... προέκυψε από την εφήμερη σχέση του με το μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke).

Τα πρώτα νέα για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ήρθαν τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν εθεάθησαν μαζί στην Καραϊβική. Οι φήμες για νέο αρραβώνα οργίασαν όταν η Σιένα εμφανίστηκε φορώντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι που ο Τζουντ της είχε χαρίσει με την πρώτη πρόταση. Ωστόσο, στη χθεσινή τους εμφάνιση, τα δάχτυλά της ήταν γυμνά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα