Το ξένο είναι πιο φθηνό...

06.05.2010
Τα ιδιωτικά κανάλια τα τελευταία τρία χρόνια έχουν υποκύψει στον εισαγόμενο πειρασμό των ξένων σεναρίων, αφού και επιτυχία κάνουν και οικονομικά είναι. Έτσι, και η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι γεμάτη από σειρές εισαγωγής, με πρώτο και καλύτερο στο χορό το Mega.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Τα ιδιωτικά κανάλια τα τελευταία τρία χρόνια έχουν υποκύψει στον εισαγόμενο πειρασμό των ξένων σεναρίων, αφού και επιτυχία κάνουν και οικονομικά είναι. Έτσι, και η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι γεμάτη από σειρές εισαγωγής, με πρώτο και καλύτερο στο χορό το Mega.

«Los Roldan»
Μια σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Αργεντινή. Ένας οδηγός φορτηγού βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, όταν σώζει μία πλούσια γυναίκα, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα έχει φτάσει στην απόγνωση, γιατί γνωρίζει πως πάσχει από ανίατη ασθένεια. Για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, τον χρίζει πρόεδρο της εταιρείας της και του προσφέρει μια πολυτελή βίλα. Τόσο όμως το δυναμικό της εταιρείας όσο και η... glamorous γειτονιά δεν καλοβλέπουν την άφιξή του. Τη διασκευή έχει εμπιστευτεί το Mega στην έμπειρη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα.

«La Que se Avecina»
Μετά την «Πολυκατοικία», που θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, έρχεται το «La Que se Avecina», επίσης ισπανικής προέλευσης. Η ιστορία διαδραματίζεται κι εδώ σε πολυκατοικία, αφού ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια της σειράς. Απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό για την ώρα, οι Παύλος Χαϊκάλης, Μάρθα Βούρτση και Αντιγόνη Γλυκοφρύδη πιθανότατα θα είναι οι ενοικιαστές που θα μετακομίσουν!

«Doc Martin»
Ο κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας μεγαλογιατρός, ο οποίος αποφασίζει να τολμήσει να εγκαταλείψει τα πάντα και να γίνει μόνιμος κάτοικος επαρχίας. Φυσικά, αυτή η ριζοσπαστική αλλαγή στον τρόπο ζωής του θα τον φέρει αντιμέτωπο με πολλές αστείες καταστάσεις. Οι άνθρωποι δε του Μεγάλου Καναλιού θέλουν διακαώς το συγκεκριμένο πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος.

«My Name is Earl»
Η νέα σεζόν θα βρει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «My Name is Earl». Ένας μικροαπατεώνας κερδίζει το λαχείο και πάνω που πιστεύει πως έπιασε την καλή η τύχη τού κλείνει και πάλι την πόρτα, αφού το χάνει και πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Θεωρεί το συμβάν εντελώς καρμικό και παίρνει τη μεγάλη απόφαση: φτιάχνει μια λίστα με όλες τις κακές πράξεις που έχει κάνει και προσπαθεί να επανορθώσει.

«La Quiero a Morir»
Τέλος, ακόμα μία σειρά εισαγωγής με την οποία φλερτάρει έντονα το Mega είναι και η «La Quiero a Morir» από την Κολομβία. Μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, όταν ο σύζυγός της την εγκαταλείπει με την καλύτερή της φίλη, αφήνοντάς τη με δύο παιδιά και ατελείωτα χρέη. Αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να διορθώσει τα πάντα, ενώ δεν αργεί να τη χτυπήσει και ένας μεγάλος έρωτας.

«Samantha Who»
Κεντρική ηρωίδα μια επιτυχημένη κτηματομεσίτρια, η οποία έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα παθαίνει αμνησία και μετά από αυτό, όταν συνέρχεται, αποφασίζει να αλλάξει εντελώς. Από περίεργη, δύστροπη και τελειομανής με τους συνεργάτες της μεταμορφώνεται σε έναν- άγγελο και κάνει τα πάντα, προκειμένου όλοι γύρω της να είναι ευτυχισμένοι.