Η Κιμ Καρντάσιαν τις έτρωγε απ'τον άντρα της

27.04.2010
Θύμα οικογενειακής βίας υπήρξε τον καιρό του γάμου της η μία από τις διάσημες αδελφές που έχουν κάνει τη ζωή τους ριάλιτι, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.


Θύμα οικογενειακής βίας υπήρξε τον καιρό του γάμου της μία από τις διάσημες αδελφές που έχουν κάνει τη ζωή τους ριάλιτι, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο μουσικός παραγωγός Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas) κλέφτηκαν τον Ιανουάριο του 2000 και παντρεύτηκαν μυστικά στο Λας Βέγκας. Εκείνη ήταν μόλις 19 χρονών. Ο γάμος όμως αυτός δεν είχε καλή τύχη και έληξε τρία χρόνια αργότερα.

Το αμερικανικό περιοδικό "Star" εξασφάλισε πρόσφατα τα έγγραφα της δικαστικής διαμάχης που είχαν οι δυο σύζυγοι το 2003. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, η Κιμ υποστηρίζει ότι ο Ντέιμον της έριχνε γροθιές στο πρόσωπο, τη χτυπούσε πάνω στους τοίχους και την έσερνε στο δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η γυναίκα του.

Ο Τόμας ήταν τόσο απαιτητικός από την Κιμ που κάποια στιγμή, φέρεται να της έχει δώσει $3.650 (σχεδόν €2.750) ώστε να κάνει λιποαναρρόφηση, επειδή την ήθελε "τέλεια".

Στα πρακτικά της δίκης η Καρντάσιαν περιγράφει με λεπτομέρεια ένα συγκεκριμένο επεισόδιο πριν από μια συνάντηση με τον κολλητό της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake): "Θα πηγαίναμε να κάνουμε skydiving (ελεύθερη πτώση με μικρά αλεξίπτωτα) με τον Τζάστιν. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι μας, ο Ντέιμον με χτύπησε στο πρόσωπο και σκίστηκε το χείλος μου, ενώ έπεσα στο κεφαλάρι του κρεβατιού και χτύπησα άσχημα το γόνατό μου. Κούτσαινα άσχημα όταν έφτασα στο ραντεβού μου".

Η Κιμ υποστηρίζει επίσης ότι ο Ντέιμον απαιτούσε να γνωρίζει τα πάντα για την κάθε της κίνηση. "Αν ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι, έπρεπε να του τηλεφωνήσω και να του ζητήσω την άδεια για βγω. Έλεγε ότι ήθελε να ξέρει που είμαι κάθε στιγμή".

Η κακοποίηση συνεχιζόταν όλα τα χρόνια του γάμου τους, αλλά η Κιμ δεν πήγε ποτέ στην αστυνομία από φόβο για το τι θα της έκανε ο Ντέιμον. Και οι φόβοι της βγήκαν αληθινοί, όταν κάποια στιγμή βρήκε τη δύναμη και τον παράτησε.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους μετά τον χωρισμό ο Ντέιμον απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια, μέλη της οικογένειάς της, αλλά και τους άντρες με τους οποίους θα έβγαινε. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που την απείλησε. Υπήρξαν ακόμη 12 φορές τουλάχιστον.

Από την πλευρά του, ο Ντέιμον, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), η Πινκ (Pink) και ο Σον "Ντιντι" Κομπς (Sean "Diddy" Combs), αρνείται με πάθος όλες τις κατηγορίες.

Η Κιμ, μαζί με τις αδελφές της, Κλόι (Khloe) και Κόρτνεϊ (Kourtney), πρωταγωνιστούν στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Follow the Kardashians", όπου συμβαίνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος: Τις ακολουθούμε κατά πόδας παίρνοντας λίγη δόση από την λαμπερή ζωή τους.