Φωτιά στο σπίτι της Πάρις Χίλτον!

23.04.2010
Πριν από λίγές μέρες η πυροσβεστική έλαβε μια επείγουσα κλήση για περιστατικό στο σπίτι της 29χρονης κοσμικής κληρονόμου στο Μπέβερλι Χιλς.


Πριν από λίγές μέρες η πυροσβεστική έλαβε μια επείγουσα κλήση για περιστατικό στο σπίτι της 29χρονης κοσμικής κληρονόμου στο Μπέβερλι Χιλς. Το πρόβλημα είχε προκληθεί από κάποιο ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα στη βίλα της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και αποκαταστάθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η κλήση στην πυροσβεστική έγινε καθαρά για λόγους ασφαλείας, ενώ η Πάρις δεν βρίσκονταν εκεί εκείνη την ώρα. Άλλωστε, μπορεί το σπίτι της να κινδύνεψε να καεί, αλλά όπως δήλωσε η ίδια δεν της καίγεται καρφί, ιδιαίτερα όσον αφορά στον πρώην αρραβωνιαστικό της, Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhart).

Παρότι στις αρχές το χρόνου οι δυο τους ανακοίνωναν τα σχέδια του γάμου τους, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι χώρισαν οριστικά και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής βραδιάς στο Χόλιγουντ, η Πάρις απάντησε αφοπλιστικά: "Το έχω ξεπεράσει τόσο πολύ... Δεν με νοιάζει καν".

Μόλις την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωπος της Χίλτον ανακοίνωσε επίσημα ότι όντως η σταρ είχε παρατήσει τον 25χρονο Ρέινχαρτ δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ο δεσμός τους δημιουργήθηκε στις αρχές του 2009, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχαν πάλι χωρίσει, αλλά προσωρινά.

"Ούτε θυμάμαι εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το έχω ξεπεράσει", συνεχίζει η ίδια: "Απλά συνειδητοποίησα ότι είμαι πολύ καλύτερα χωρίς εκείνον. Έτσι, το τελείωσα επειδή αξίζω κάτι πολύ καλύτερο. Δεν ήταν ο σωστός άνθρωπος για μένα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα βρω κάποιον να με αγαπά για αυτό που είμαι", εξήγησε.

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε και τα καλά της ελεύθερης ζωής: "Είναι τέλειο να είσαι ελεύθερος. Το λατρεύω. Περνάω τέλεια. Προφανώς υπάρχουν άπειροι άντρες που ενδιαφέρονται για μένα αλλά δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε κάτι άλλο ακόμη. Αυτό τον καιρό προτιμώ να εστιάσω στον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τη δουλειά μου. Αργότερα ίσως, σε έξι μήνες, ή σε έναν χρόνο... Τώρα όμως, δεν έχω χρόνο για σχέσεις".