"Σιδερένια" η Ριάνα μετά το ατύχημα

23.04.2010
Την 22χρονη τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της στη Ζυρίχη.


Η 22χρονη τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της στη Ζυρίχη.

Η Ριάνα (Rihanna) εμφανιζόταν στο κατάμεστο Hallenstadion της ελβετικής πρωτεύουσας και φαίνεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κάποιας χορευτικής φιγούρας. Όταν η συναυλία τελείωσε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο οδηγός, ο σωματοφύλακας και η προσωπική βοηθός της την συνόδεψαν στη μονάδα επειγόντων περιστατικών ιδιωτικής κλινικής της Ζυρίχης.

Η Αλένκα Αμπρόζ (Alenka Ambroz), επικεφαλής επικοινωνίας της κλινικής έκανε μια λακωνικότατη δήλωση επί του θέματος: "Η Ριάνα έφτασε στη μονάδα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών. Δεν θα δώσουμε άλλες λεπτομέρειες".

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, την οποία αναμένουμε σύντομα και στην Ελλάδα, έφυγε από την κλινική λίγο πριν από τις 3 το πρωί και επέστρεψε στο στάδιο. Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της δεν ήταν σοβαρό αφού την επόμενη μέρα, η προγραμματισμένη συναυλία της στη Λιόν της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η περιοδεία της με τίτλο "Last Girl On Earth" είναι η πιο φιλόδοξη μέχρι τώρα, και περιλαμβάνει πάρα πολλά και εντυπωσιακά κοστούμια, καθώς και πολύ απαιτητικά χορευτικά: "Καμιά περιοδεία που έχουμε κάνει ως τώρα δεν ήταν αυτών των δυνατοτήτων. Η παραγωγή είναι απίστευτη, όπως επίσης και τα κοστούμια. Έχουμε πάει το όλο εγχείρημα σε άλλο επίπεδο. Και θα προχωρήσουμε κι άλλο", ομολόγησε πρόσφατα η ίδια.