4 φορές γαμπρός θα ντυθεί ο Σάιμον Κάουελ

21.04.2010
Μπορεί να άργησε να το πάρει απόφαση, αλλά ο "σκληρός" κριτής των τηλεοπτικών παιχνιδιών "Βρετανία έχεις Ταλέντο" και "X-Factor" είναι αποφασισμένος να καταπλήξει τους πάντες με τον γάμο του, ή καλύτερα... τους γάμους του.


Μπορεί να άργησε να το πάρει απόφαση, αλλά ο "σκληρός" κριτής των τηλεοπτικών παιχνιδιών "Βρετανία έχεις Ταλέντο" και "X-Factor" είναι αποφασισμένος να καταπλήξει τους πάντες με τον γάμο του, ή καλύτερα... τους γάμους του.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) προγραμματίζει όχι μία, αλλά τέσσερις τελετές για να παντρευτεί την καλή του Μεζχάν Χουσέινι (Mezhgan Hussainy), που είναι μουσουλμάνα και οι γονείς της ζουν στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τον αδελφό του, ο 50χρονος Κάουελ θέλει να παντρευτεί στο Λος Άντζελες, στο Χόλιγουντ, σε ένα γιότ στα Μπαρμπάντος, αλλά και στην πατρίδα του, το Μπράιτον.

Όπως είπε ο Τόνι Κάουελ (Tony Cowell) χθες: "Αυτή τη στιγμή η μαμά μου είναι στο Λος Άντζελες προσπαθώντας να βγάλει άκρη με τα... πιτσουνάκια και ελπίζω να επιστρέψει με την τελειωτική ημερομηνία. Οι τελευταίες της κουβέντες πριν φύγει ήταν 'Πέρσι έλεγε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, ποτέ, ποτέ και φέτος θα το κάνει τέσσερις φορές!'"

Ο Σάιμον έκανε πρόταση γάμου στην 36χρονη μακιγιέζ του σώου που παρουσιάζει ο ίδιος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέροντάς της ένα μονόπετρο αξίας £250.000 (περισσότερα από €274.000). Μάλιστα, όπως φαίνεται, τα γαμήλια σχέδιά τους θα ξεπεράσουν και αυτά της Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) που παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayer) με δύο τελετές -μία στο Γκλάουσεστερσαϊρ και μία με Ινδουιστική στην Ινδία.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύφθηκε χθες, το χρυσό τριετές συμβόλαιο των 23 εκατομμυριών ευρώ του Κάουελ με το ITV σύντομα λήγει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τι μέλει γενέσθαι. Αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις ο διάσημος παρουσιαστής και παραγωγός των ριάλιτι δεν αναμένεται να πάρει αύξηση.

Πηγή του περιβάλλοντος του Κάουελ επιβεβαιώνει αυτό το ενδεχόμενο και εξηγεί: "Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο απ' ότιδήποτε άλλο, είναι να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του X-Factor ώστε να επιστρέψει καλύτερο και ισχυρότερο".

Φυσικά, το θέμα της αύξησης δεν πρόκειται να επηρεάσει ιδιαίτερα τον Κάουελ, αφού ο ίδιος βρίσκεται πολύ κοντά στην κατηγορία του "δισεκατομμυριούχου". Πρόσφατα μάλιστα αγόρασε μέσω της εταιρείας του Syco τα δικαιώματα των μουσικών εκπομπών "X Factor" και "Βρετανία έχεις ταλέντο" από τη Sony BMG, η οποία τα κατείχε από το 2005. Μάλιστα, η Syco θα κάνει τη συμπαραγωγή του αμερικανικού X-Factor που αναμένεται να ξεκινήσει στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο.

Επιθυμία του Κάουελ είναι να αυξήσει το μπάτζετ του δημοφιλούς talent show, ιδιαίτερα μετά την απίστευτη θεαματικότητα του τελικού τον περασμένο Δεκέμβριο, που συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια ανθρώπους για να παρακολουθήσουν τον Τζο ΜακΈλντερι (Joe McElderry) να τερματίζει νικητής.

Τον περασμένο χρόνο, ο προϋπολογισμός του X-Factor πέρασε "δια πυρρός και σιδήρου" στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των εταιρειών που είχαν αναλάβει τη συμπαραγωγή και τελικά του δόθηκε μια ενίσχυση της τάξεως των 6,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πληροφορίες εκ των έσω, διαψεύδουν τις φήμες που ήθελαν τον Κάουελ να έχει προσφέρει ένα τρελό ποσό ως πριμ στην κριτή Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole). Η 26χρονη Σέριλ έπαιρνε ήδη τα περισσότερα χρήματα από τους άλλους: £1,2 εκατομμύρια (€1,36 εκατομμύρια), έναντι £450.000 (€513.000) για την Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και £600.000 (€684.000) για τον Λούις Γουόλς (Louis Walsh).

Παράλληλα, η 39χρονη Ντάνι αναμένεται να αντιμετωπίσει μείωση μισθού για φέτος, καθώς θα αναγκαστεί να λείψει από τις ακροάσεις και από ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω του ότι θα πάει στην Αυστραλία για να γεννήσει τον Ιούλιο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση της δίπλα στους υπόλοιπους κριτές μετά τον Σεπτέμβριο.