Η Ρωσίδα του Γκίμπσον μιλάει για τον χωρισμό

20.04.2010
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα, η Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) πρόσθεσε μια δόση... μυστηρίου στον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson). Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη των νέων την περασμένη εβδομάδα.



Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη των νέων την περασμένη εβδομάδα, η Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) πρόσθεσε μια δόση... μυστηρίου στον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson).

Η ρωσίδα πιανίστρια ταξίδεψε στην πατρίδα της με σκοπό να ανακοινώσει επίσημα το επικείμενο φιλανθρωπικό κονσέρτο της "Give a Life" για τα θύματα του Τσέρνομπιλ και μ' αυτή την αφορμή έδωσε μια σύντομη εξήγηση για τον χωρισμό της από τον 54χρονο ηθοποιό και πατέρα της μόλις 5 μηνών Λουτσία (Lucia): "Μπορώ να σας πω ότι έχουμε χωρίσει ξαφνικά και πρόσφατα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω τον λόγο, αλλά θα μάθετε τα πάντα αρκετά σύντομα".

"Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή: χωρίσαμε κοινή συναινέσει και θα μεγαλώσουμε την κόρη μας μαζί. Προς το παρόν εκείνη βρίσκεται μαζί με την μητέρα μου στο σπίτι μου στο Λος Άντζελες" συνέχισε η 40χρονη Οκσάνα που συνδεόταν με τον Γκίμπσον επί τρία χρόνια.

Στη ίδια συνέντευξη, η μουσικός διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Γκίμπσον να έχει ζητήσει τεστ πατρότητας για την κόρη του: "Δεν είναι αλήθεια. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μας".

Ανάμεσα στις απώλειες αυτού του χωρισμού είναι και το τατουάζ με το σφυροδρέπανο στον αστράγαλο της Οκσάνα, που ήταν έμπνευση του Γκίμπσον. Η Γκριγκορίεβα επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι ζήτημα χρόνου να το εξαφανίσει.

Θυμίζουμε ότι ο Γκίμπσον ζήτησε διαζύγιο από την επί 29 χρόνια σύζυγό του -και μητέρα των επτά μεγαλύτερων παιδιών του- Ρόμπιν (Robyn), τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο εκτιμάται ως το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Η Γκριγκορίεβα από την άλλη πλευρά, έχει ακόμη ένα παιδί με τον πρώην της και πρώην "Τζέιμς Μποντ", Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton), τον 12χρονo Αλεξάντερ (Alexander).