Η Όπρα Γουίνφρεϊ αντεπιτίθεται για τη βιογραφία

20.04.2010
Μετά από μια εβδομάδα, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια έκανε τα πρώτα δημόσια σχόλια σχετικά την βιογραφία της που κυκλοφόρησε από την Κίττι Κέλεϊ (Kitty Kelley), χαρακτηρίζοντάς τη μάλλον ειρωνικά ως "δήθεν βιογραφία".

Μετά από μια εβδομάδα, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια έκανε τα πρώτα δημόσια σχόλια σχετικά την βιογραφία της που κυκλοφόρησε από την συγγραφέα Κίττι Κέλεϊ (Kitty Kelley), χαρακτηρίζοντάς τη μάλλον ειρωνικά ως "δήθεν βιογραφία".

Αφορμή του ξεσπάσμτος της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) ήταν η εμφάνιση της στην απονομή των βραβείων για τις γυναίκες των ΜΜΕ της Νέας Υόρκης, "The New York Women in Communications Matrix Awards".

Αφού ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει ένα βραβείο στην κολλητή της, Γκέιλ Κινγκ (Gayle King) -για την οποία είπε ότι "μερικές φορές νοιάζεται για τη ζωή μου περισσότερο από εμένα"- παραδέχτηκε ότι "η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη" και για την Κινγκ επειδή "κυκλοφόρησε μια δήθεν βιογραφία".

"Ακόμη και η Γκέιλ ταράχτηκε με όλους τους νέους μπαμπάδες που μου προέκυψαν", είπε η Όπρα αναφερόμενη στον ισχυρισμό της συγγραφέως ότι ο Βέρνον (Vernon) δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της. Το κοινό απάντησε με δυνατά χειροκροτήματα και η Όπρα σχολίασε χαμογελώντας: "Και αυτό θα περάσει".

Μιλώντας για την Κινγκ, λίγο πριν τη βραβεύσει, η Γουίνφρεϊ ευχαρίστησε την επί πολλά πολλά χρόνια έμπιστη φίλη της επειδή της έμαθε τι είναι η πραγματική αγάπη: "Είναι η καλύτερή μου φίλη. Δεν με ζήλεψε, ούτε με φθόνησε ποτέ, εκτός ίσως απ' όταν ήμουν στη σκηνή και τραγουδούσα με την Τίνα Τέρνερ (Tina Turner)!", αποκάλυψε με χιούμορ.

Το βιβλίο της Κέλλεϊ που κυκλοφόρησε με τίτλο "Όπρα: Μια Βιογραφία" (Oprah: A Biography) επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες της ζωής Γουίνφρεϊ: ο ένας είναι η φημολογούμενη ομοφυλοφιλία της σε συνδυασμό με την πολυσυζητημένη σχέση της με την Κινγκ και ο άλλος το κατά πόσο πραγματικοί είναι οι ισχυρισμοί της διάσημης παρουσιάστριας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.