Αρραβωνιάστηκε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μετά τη μαστεκτομή

19.04.2010
Η 38χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο τέλος της δεκαετίας του '80 μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Παντρεμένοι με παιδιά" και ο μουσικός Μάρτιν ΛεΝόμπλ (Martyn LeNoble) ετοιμάζονται να παντρευτούν. Θα είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο.


Η 38χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή τέλος της δεκαετίας του '80 μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Παντρεμένοι με παιδιά" και ο μουσικός Μάρτιν ΛεΝόμπλ (Martyn LeNoble) ετοιμάζονται να παντρευτούν. Θα είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο.

Όπως επιβεβαίωσε χθες με γραπτή δήλωσή της στο δίκτυο UsMagazine.com η εκπρόσωπος Τύπου της Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate), "Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αρραβωνιάστηκαν στις 14 Φεβρουαρίου. Ακόμη όμως δεν έχουν ορίσει ημερομηνία για τον γάμο".

Τον Αύγουστο του 2008 η Απλγκέιτ κέρδισε μια σπουδαία μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού είχε προηγουμένως υποστεί διπλή μαστεκτομή. Μέχρι και σήμερα, η ηθοποιός την οποία το καλοκαίρι θα δούμε μαζί με την Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) στην ταινία "Going the Distance", είναι γεμάτη υγεία. Μάλιστα σε σχετική δήλωσή της έχει εκφράσει το όνειρό της για τη μητρότητα, λέγοντας μάλιστα ότι θα ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.

Επίσης, μιλώντας στο περιοδικό "Us" τον περασμένο Μάιο είχε δηλώσει τα εξής: "Έχω μια μικρή αλλά ισχυρή ομάδα υποστήριξης και ο Μάρτιν έχει παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Χωρίς αυτόν δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξεπεράσω τα προβλήματά μου. Ήρθε στη ζωή μου σε μια εποχή που μετρούσα πολλές απώλειες σε όλους τους τομείς και γι' αυτό η βοήθειά του ήταν ανεκτίμητη".

Ο ολλανδικής καταγωγής ΛεΝόμπλ είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του εναλλακτικού ροκ γκρουπ "Porno for Pyros".